Cristina Bălan, fosta solistă a trupei Impact, a câştigat "Vocea României"

Publicul şi-a ales favorita şi aceasta a fost Cristina Bălan, cântăreaţa care în urma cu 15 ani făcea furori cu trupa Impact.

Tudor Chirilă, antrenorul Cristinei Bălan, a fost surprins de voturile publicului, dar susţine că Cristina îşi merită pe deplin locul 1.

"M-a surprins ierarhia, e adevărat. Dar Cristina şi-a meritat din plin locul 1. Mă aşteptam la altcineva pe locul 2", a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Cristina Bălan a câştigat marele premiu în valoare de 100.000 de euro, după ce a încântat publicul cu prestaţiile sale artistice. În marea finală, Cristina a cântat alături de Tudor Chirilă piesa Vama Veche, apoi a vrăjit audienţa cu melodia "This is my life".

Publicul a aplaudat îndelung şi după ce a interpretat melodia “The show must go on”, alături de Corul Regal.

"Să ştiţi că sunt o persoană modestă şi care are îndrăzneala de a avea visuri mari. După concurs, m-am gândit să fac ce îmi place cel mai mult, muzică, adică... Copiii vor beneficia, copiii mei şi ai altora vor beneficia de o parte din acest premiu. Să ştiţi că nu am uitat de voi, cei care m-aţi susţinut, care m-aţi votat, care aţi crezut în mine şi care aţi simţit exact ce am vrut să transmit.
Pentru voi este!!!"
, a declarat Cristina după concurs.

Pe locul al doilea în topul preferinţelor s-a clasat concurentul lui Marius Moga, Tommy Weissbuch. Iar următoarele două locuri au fost ocupate de cei doi concurenţi pe care i-a avut Smiley în finală: Tobby Ibitoye pe locul al treilea şi pe ultimul loc s-a clasat Michele Kotcha. Loredana nu a avut un concurent în finală.

Cristina Bălan, fostă solistă a trupei Impact, a studiat muzica încă din clasele primare. Mult mai târziu a ajuns studentă la Conservator, dar a renunţat după doi ani la acesta din cauză că se plictisise de prea multă teorie, conform Pro TV.
În 1998, Cristina Bălan a participat la un casting pentru a intra în trupa Impact, iar mai târziu a înfiinţat trupa ABCD.

De un an şi zece luni, Cristina Bălan, în vârstă de 34 de ani, este mama unor gemeni, Toma David şi Matei Nikolas.

 Foto: http://vocearomaniei.protv.ro


Vocea Romaniei - Finala 2015: Cristina Balan - This Is My Life

pe vocearomaniei.protv.ro

 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • florentina pe 20 Dec 2015, 19:39
    qwerty

    chiar nu stiu ce are in comun psd-ul cu pmp-ul

    1
    0

  • xyx pe 20 Dec 2015, 13:02
    EMISIUNI

    Emisiuni "aranjate" difuzate special pentru cretini

    2
    0

  • xyx pe 20 Dec 2015, 13:01
    AI DE MINE

    Urita cu crengi uscate e, nene!

    1
    0

  • xyx pe 20 Dec 2015, 12:56
    ACEST

    @MP. Esti purtator de cuvint al drogatului de Chirila sau ce?

    1
    0

  • xyx pe 20 Dec 2015, 12:55
    ESTE

    O gluma proasta, atit emisiunea, cit si asa-zisa cistigatoare. Da' rromanasii n-au voie sa se destepte, asa ca uitati-va in continuare la timpenii de genu'.

    1
    0

  • stela pe 19 Dec 2015, 16:34
    Tomi sau Tobi

    Pentru mine nu a contat ca este profesionista. A contat cum au cantat si ce-au transmis. Cristina nu a transmis nimic. Doar a zbierat. Eu il apreciez foarte mult pe Tudor Chirila, dar nu are legatura cu faptul ca a fost votata Cristina. Toti ceilalti 3 concurenti au fost mai buni decat ea.

    5
    2

  • Bingotea pe 19 Dec 2015, 16:12
    nedumerire

    Este Vocea Romaniei un show doar pentru amatori? Daca da, atunci, intr-adevar, e ceva in neregula cu Cristina Balana. Daca nu, atunci nu vad de ce sunt unii suparati. Probabil supararea vine din faptul ca nu au mai incercat si alti "profesionisti". Am banuiala ca unii dintre acesti asa-zisi profesionisti ar cam scranti-o la Vocea Romaniei, pentru ca ei nu sunt obisnuiti sa cante. Poate ca ar fi bine ca votul sa nu mai fie cu bani, ci liber ca, astfel, sa sune chiar cei care sunt interesati si sustin un anumit concurent. Bineinteles, un singur vot pe emisiune, nu cinci ca acum, dar pe bani.

    0
    0

  • Marian pe 19 Dec 2015, 16:09
    Tomi trebuia sa castige!

    Da, intradevar Tomi trebuia sa castige pentru prestatia din ultima seara si ptr prestatia din seara precedenta Tobi urmat de Tomi. In rest nu am vizionat. Eram convins ca pe ultimul loc din cei patru va fi Cristina; la unul din cantece a zbierat pur si simplu ! Cred ca majoritatea celor care au vizionat sant bulversati de rezultat. ...Ceva nu e OK cu acest vot....Pacat!!!

    4
    3

  • M.P. pe 19 Dec 2015, 15:41
    Nicolae,Nicolae...!

    Esti cumva critic muzical,lucrezi in culisele pro.tv.,il cunosti personal pe T.Chirila,nu cred...cum iti permiti sa jignesti? De ce e mizerabil,pt ca spune ce gandeste si nu a fost de acord cu sustinerea "campania scrisa pe strazi"de catre potentii parinti ai Tincutei!?Oricum ea si Tomi sunt voci ce urmeaza a se perfectiona,sunt prea tineri acum. Stiti ce nu intelegeti voi ca la aceasta emisiune poate participa ORICINE! Desi...,ma bucur ca a castigat o romanca,asa ca felicitari Cristina Balan si tine-o tot asa Tudor Chirila,pt prosti fi arogant in continuare!

    4
    2

  • florentina pe 19 Dec 2015, 15:17
    x factor

    de acum inainte cand e vocea romaniei voi viziona X FACTOR

    5
    5

  • Ana pe 19 Dec 2015, 14:10
    Vocea Romaniei

    Felicitari, Cristina! Bine ai revenit! Mi-a placut mult prestatia ta. Esti intr-adevar profesionista. Sunt convinsa ca te-au apreciat mult si ceilalti antrenori. Toti te-au vrut in echipele lor desi stiau cine esti. Nu-mi dau seama daca ai fi câstigat cu oricare din ei. Probabil ca da. Felicitari Tudor Chirila pentru tot: profesionalism, atitudine, corectitudine!

    5
    3

  • alex pe 19 Dec 2015, 13:58
    Nu e corect!

    E profesionista, nu avea ce cauta acolo. Cine a acceptat-o sau mai bine zis cine a recomandat-o

    5
    5

  • Lia pe 19 Dec 2015, 13:53
    Nu-i corect !

    Pentru mine adevaratul castigator a fost Tomi, profesionista nu merita acest premiu, dar pesemne aranjamentele de culise s-au facut in numele publicului !

    5
    6

  • stela pe 19 Dec 2015, 13:38
    Premiu

    Nu m-am asteptat sa castige Cristina. Pentru mine era pe ultimul loc din cei 4 finalisti. M-am gandit ca va castiga ori Tobi ori Tomi.

    6
    4

  • Nicolae pe 19 Dec 2015, 12:32
    Tudor Chirila a fost partinitor fata de Cristina !

    Faptul ca si-a criticat cealalta concurenta, ii arata caracterul mizerabil, Tincuta era un copil, nu mi se pare corect ca antrenorul sa caute sa influenteze publicul, asa pe fata. E un arogant, nesuferit spre finalul concursului dar spre norocul lui, i-a iesit bine in final, probabil vor imparti si banii. Daca va continua la editia viitoare, va fi si mai plin de el ! Dupa parerea mea, nu e corect sa concureze amatori cu profesionisti. In concurs au fost voci bune eliminate de antrenori, din motivele lor dar la final s-au fript rau (LOREDANA).

    9
    9

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod