Brutăriile Paul lansează Crème Glacée, gama de îngheţată şi sorbeturi artizanale marca Venchi

Brutăriile Paul introduc gama de îngheţată şi sorbeturi Crème Glacée, artizanale şi 100% naturale, realizată în parteneriat cu Venchi. Începând cu această săptămână, clienţii Paul pot savura sortimentele de îngheţată cu aromă de caramel sărat, fistic, cafea, ciocolată cu alune de pădure sau pot opta pentru variantele de sorbet cu căpşuni sau ciocolată neagră.
Brutăriile Paul introduc gama de îngheţată şi sorbeturi Crème Glacée, artizanale şi 100% naturale, realizată în parteneriat cu  Venchi. Începând cu această săptămână, clienţii Paul pot savura sortimentele de îngheţată cu aromă de caramel sărat, fistic, cafea, ciocolată cu alune de pădure sau pot opta pentru variantele de sorbet cu căpşuni sau ciocolată neagră.

Gama Crème Glacée este disponibilă în brutăriile Paul din: Dorobanţi, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City şi  Piața Romană.

Tradiţia unei culturi vechi de peste un secol şi unicitatea produselor fac din Venchi un adevărat atelier de creaţie artistică a deserturilor, al cărui scop este de a transforma îngheţata  într-o experienţă unică.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod