Braun dezvăluie secretul cadoului perfect

Cauți darul perfect pentru cei dragi? Fii sigură că reflectă profunzimea legăturilor dintre voi!
Găsirea cadoului perfect pentru o persoană dragă se poate dovedi o sarcină dificilă, și lovindu-ne de atâtea ocazii ce necesită un cadou pe tot parcursul anului, este foarte posibil ca ideile bune să se consume încă de la început. Chiar și odată ce te-ai gândit la o idee perfectă, se întâmplă să fii copleșită de stres și neîncredere când îți imaginezi cum va fi primit acesta. E potrivit având în vedere relația dintre noi? Am cheltuit prea mult, prea puțin? Mie imi place, dar oare lor li se va părea la fel de inspirat?

Braun – brandul care îți promite cadourile perfecte. Fie că e vorba de un cadou pentru cel iubit, pentru un părinte sau cel mai bun prieten, suntem aici să ajutăm. Braun – brandul din spatele unora dintre cele mai iubite produse de îngrijire și styling pentru femei și bărbați – dispune de un portofoliu variat, plin de cadouri inspirate care îți ușurează semnificativ misiunea de a găsi darul perfect care să surprindă cât de specială este relația ta cu cel drag.

Perfect pentru orice ocazie și pentru fiecare persoană dragă, poți fi sigură că oferind cadou un produs Braun, vei lăsa să se înțeleagă cât de mult înseamnă ei pentru tine.

Oferirea cadoului perfect arată cât de bine îl cunoști pe cel iubit. Produsele Braun promit excelență în activități precum bărbieritul și aranjarea părului, ajutând oamenii să se simtă încrezători și frumoși în fiecare zi. Astfel, ele pot deveni cadouri foarte personale ce creează o apropiere emoțională, transformând cu totul rutina de îngrijire a celor dragi. Nu ai oferi un cadou atât de intim oricui și nu ți-ai dori să îl primești de la oricine. Oferind un cadou Braun arăți de fapt cât de apropiat te simți de ei, fiind vorba de produse intime, care răspund nevoilor partenerului, membrilor familiei sau prietenilor apropiați. Arată că ai fost atent la ceea ce au nevoie cei dragi din jurul tău și la modul cum preferă să își desfășoare rutina de îngrijire.

Poți răsufla ușurată, când oferi cadou un produs Braun nu poți da greș, pentru că brandul prețuiește și promovează intimitatea unică a relațiilor. Când vine vorba de oferirea darului perfect, Braun este brandul în care poți avea încredere că exprimă cât de mult îți pasă.

Cadouri pentru ea

Epilator Braun Silk-epil 5 Wet&Dry: epilatorul Silk-épil 5 Wet&Dry. Acesta promite o epilare blândă, nedureroasă – perfectă pentru femeile care fac primele încercări în această experiență, care își doresc să fie întotdeauna pregătite – pentru a arăta și a se simți frumoase în fiecare zi. Oferă persoanei iubite posibilitatea de a fi încrezătoare în fiecare clipă! Preț: 220 RON-422 RON, în funcție de model și accesorii.

Set cadou Braun Face: acesta include inovația Braun Face, primul instrument de îngrijire pentru față 2 in 1 – perie de curățare și epilator – împreună cu o oglindă și un săculeț pentru transport.

Prin simpla schimbare a capetelor, epilatorul Braun Face devine o perie rotundă de curățare a tenului, promițând rezultate demne de o sesiune de îngrijire la spa, în doar 60 de secunde. Nu a fost nicicând mai ușor sau mai elegant să oferi unei persoane dragi cadoul tenului catifelat, fără imperfecțiuni. Preț: 328.54 RON
Placă pentru păr Braun Satin-Hair 7 SensoCare: cadoul perfect pentru ea, cea căreia îi place să își testeze limitele când vine vorba de stilul ei. Sistemul SensoCare de adaptare automată a temperaturii oferă protecție avansată împotriva căldurii și alunecare perfectă pe păr pentru rezultate de durată și un păr sănătos și strălucitor. Preț: 469.22 RON

Cadouri pentru el

Aparat de ras Series 3: Un cadou perfect pentru el, aparatul de ras electric Braun Series 3 se adaptează ușor contururilor feței, pentru un proces de bărbierire eficient, chiar și după trei zile de pauză.

Tehnologia inovatoare MicroComb atrage mai multe fire de păr între lamele aparatului, scurtând considerabil timpul petrecut în rutina de bărbierire. Numai prin apăsarea unui buton, aparatul de ras poate fi spălat, curățat și încărcat. Preț: 444 RON

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod