Au fost alese ambasadoarele #NuExistăNuSePoate din intreaga tara! Andreea Marin le-a surprins cu vestea cea mare, care le va schimba viata in bine!

7 femei din cinci zone ale țării au fost desemnate ambasadoarele mișcării naționale #NuExistăNuSePoate din acest an, al treilea an de cand exista aceasta miscare la nivel national. Acestea vor avea posibilitatea ca, în următoarele două luni, să cunoasca o transformare vizibila corpului si o schimbare a stilului de viata, sa isi regaseasca sentimentul feminitatii si echilibrul minte, trup si suflet, dar si increderea in propriile forte. Ele vor fi consiliate de specialisti si vor urma gratuit tratamente cosmetice faciale și corporale de ultima generatie la nivel mondial în saloane partenere Top Line din Baia Mare, Timisoara, Bacau, Iasi si Bucuresti, astfel încât la final să aibă parte de transformarea fizică dorită, de intinerirea tenului și de un nou mod de viață, sănătos și echilibrat.

Cele 7 ambasadoare au primit vestea- surpriza prin telefon chiar de la Andreea Marin, cea care a creat conceptul campaniei pornind de la motto-ul sau de viata, “Nu exista nu se poate!” . Sute de persoane s-au inscris in această campanie, cu speranta ca vor fi alese, unele chiar traind in strainatate, dar dispuse sa se intoarca acasa pentru aceasta sansa. Ele au trimis cele mai emotionante și convingătoare povesti de viata si motivatii, iar ceea ce a fost impresionant anul acesta este faptul ca si barbati s-au inscris in campanie, dorindu-si o schimbare in bine.
O alta noutate anul acesta este si introducerea unui premiu special, obtinut de Monica Radu, de 44 ani, din Bucuresti, o invingatoare si un model de viata care traieste in scaunul cu rotile, dar care are mari realizari si demonstreaza, prin povestea ei, ca nu exista nu se poate.   

Ea se alatura, asadar, celor 7 femei, cu vârste cuprinse între 30 de ani și 63 de ani, ce vor intra într-un cantonament al frumuseții, urmând tratamente de ultimă generație - cu tehnologii si produse cosmetice distribuite în România de Top Line – folosite acum în saloanele partenere din orașele în care locuiesc. În plus, vor avea ocazia să petreacă două weekend-uri de neuitat alături de Andreea Marin și specialiști în industria de frumusețe, avand parte si de sfaturi avizate pe domenii conexe precum nutriție, sport, psihologie, dar si comunicare. O excursie în afara Bucureștiului plina de surprize va insemna prima intalnire a ambasadoarelor cu echipa #NuExistaNuSePoate, iar la final, weekendul in care vor fi sarbatorite pentru reusita lor va insemna pranzul în grădina Andreei Marin, specialisti din industria infrumusetarii la dispozitia lor care le vor schimba machiajul, coafura si le vor pregati tinutele pentru o sedinta profesionala foto/video de neuitat, o seara la teatru si o cina … la palat, dar si surprize pregatite pentru ele. Femei din intreaga tara vor urmari, ca in fiecare an, aceasta campanie si vor invata alaturi de ambasadoare pasii transformarii in doar doua luni, trucuri pentru intretinere a frumuseti si sanatatii tenului si trupului, dar si lectii de viata despre pretuire si respect de sine.
 

Ambasadoarele #NuExistăNuSePoate 2019:
 
Loredana Vercruyssen, Bacău – 38 ani, mama a trei băieti de 4, 6 si 10 ani, pe care îi crește singură si isi doreste sa-si recapete increderea pentru un nou inceput.

Oana Anghelina, Iași – 31 ani, a acumulat multe kilograme după sarcină si nu reuseste sa regaseasca busola spre directia buna fara ajutorul specialistilor.

Camelia Marcu, Timișoara – 41 ani, are o fetiță de 18 ani, ii este dedicata trup si suflet, intrucat aceasta are o dizabilitate, dar este pozitiva si crede ca doar aceasta campanie o poate ajuta sa se regaseasca, lucru pe care nu il poate reusi de una singura.

Liliana Condrat, Baia Mare - 30 ani, mama unei fetițe de 2 ani, care are grija de copilul ei fara un alt ajutor, insotindu-si sotul in Franta, acolo unde el munceste. Se intoarce acasa pe perioada campaniei, caci acasa, cu ajutorul parintilor in privinta copilului si al specialistilor #NuExistaNuSePoate, e singurul mod in care poate gasi timp si pentru sine si pentru tranformarea sa.

Iulia Fedra, București - jurist, 39 ani, mama a doi copii,  are probleme serioase cu tenul și 20 kg în plus față de normal, dupa cele doua sarcini, desi este o fire sportiva. S-a confruntat cu depresia si are nevoie de oameni priceputi alaturi, care sa o ghideze pe drumul cel bun.

Nicola Lavinia Bosilca, București - 63 de ani, traducător la Insititutul de Cercetări Aero-spațiale din București.
Dupa o serie de necazuri greu de dus, a luat în greutate și spune că și-a pierdut stima de sine, credea ca varsta e un impediment pentru a fi aleasa in campanie, dar a aflat ca… nu exista nu se poate!

Dana Boțan, București - 60 ani, inginer constructor, dar si studentă în anul 2 la UNARTE, secția grafică, actriță într-o trupa de amatori, un model de motivatie si optimism.

Monica Radu, București, 44 ani, premiul special. In urma unui accident rutier, a ajuns în scaun cu rotile, si totusi a devenit apoi mama a 3 copii, pe care nu i-a fost deloc usor sa ii aduca pe lume în perioada invalidității. A studiat, a devenit scriitoare si e o femeie care și-a implinit visurile, chiar si acelea care pareau de neatins.

Centrele Silhouette Unirii și Dorobanți din București, Elysees Beauty Studio din Timișoara, Spa Metisse din Baia Mare, Floarea de Colț din Bacău și Gioconda Medical Spa din Iași sunt saloanele în care specialiștii așteaptă participantele cu brațele deschise.Pentru a slăbi și a-și remodela silueta, ambasadorii #NuExistăNuSePoate din acest an vor urma tratamente de top precum LPG Alliance, CLATUU Alpha și TechniSpa. Pentru a avea un ten sănătos și reîntinerit, vor fi urmate tratamentele Vivace, Aquapure, Dermia, Guinot Energy Cellulaire și vor fi folosite produse cosmetice profesionale Academie. Sesiunile de spa, pe baza mult-apreciatelor produse Babor Spa, vor oferi relaxarea și echilibrul minte-trup-suflet mult dorit.

În cadrul celor două ediții precedente ale campaniei, 14 doamne și domnișoare au avut parte de transformări uimitoare.
Nu doar din punct de vedere fizic, slăbind zeci de kilograme și ajungând la o siluetă armonioasă și scăpând de aspectele inestetice ale pielii, ci și-au schimbat radical stilul de viață, au căpătat o stare generală de bine, o mai mare încredere în forțele proprii mulțumită acestor transformări la nivel estetic.#NuExistăNuSePoate este un proiect Top Line, după un concept creat de Andreea Marin.

Top Line România este lider furnizor de produse și servicii profesionale în industria de frumusețe și medicală din România, reprezentând branduri internaționale de top precum Moroccanoil, GUINOT, Babor, Academie, CND, Joico, TiGi, Goldwell,  Vitality’s,  Mary Cohr, LPG, Kryolan, și oferind tehnologii de ultimă generație folosite în saloane de infrumusetare și clinici medicale, precum LPG, CLATUU, Vivace, GUINOT, ULTRAFORMER, ULTRATONE.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod