Aspiratorul UltraOne de la Electrolux transformă aspiratul într-o plăcere

Odată cu apropierea verii, aerul din locuinţa ta este mai predispus poluării, datorită aerisirilor mai frecvente. Pentru a întâmpina vara în căminul tău, fără grijă particulelor de praf din casă, aspiratorului UltraOne îţi vine în ajutor cu performanţe sporite de aspirare, într-un timp record şi cu un zgomot foarte redus. Astfel, aspiratul se va transformă într-o plăcere.
Cu peste 40 de îmbunătăţiri aduse, aspiratorul UltraOne a fost desemnat „cel mai bun în test” dintre aspiratoarele Electrolux, fiind recunoscut pentru o aspirare ultra-rapidă şi ultra-eficientă. Performanţele sporite sunt datorate nu doar motorului puternic, ci şi capului de aspirare AeroPro™ Extreme, care înlătura perfect praful de pe orice suprafaţă, toate acestea cu un debit de aer optimizat.

Îmbunătăţirile aduse aspiratorului UltraOne privesc şi manevrabilitatea să.
El este proiectat pentru a aspiră rapid în toate colţurile camerelor, datorită roţilor moi şi a sistemului Mulţi Room System™, alcătuit din 3 clame de parcare flexibile, un filtru uşor de schimbat şi un cablu de 12 m. În urmă lui va rămâne curăţenia perfectă, deoarece UltraOne este conceput cu un sistem complet etanş şi cu un filtru Allergy Plus™, care captează chiar şi cele mai fine particule de praf. După aspirare, filtrul va putea fi schimbat uşor şi igienic, printr-o simplă apăsare de buton.

Prezenţa aspiratorului UltraOne se va face simţită doar prin rezultate, nu şi prin zgomotul emis.
Datorită tehnologiei Silent Air Technology™, sunetul produs este asemănător cu cel al unei emisiuni TV care se aude pe fundal, respectiv de doar 69 dB.

Aspiratorul UltraOne de la Electrolux vine dotat cu o perie AeroPro 3 în 1, care permite adaptarea în funcţie de spaţiile aspirate. Într-un singur accesoriu beneficiezi de o perie, o duză pentru spaţii înguste şi o duză pentru tapiţerie.

Transformă aspirarea într-o ultra-experienţă, cu aspiratorul UltraOne de la Electrolux!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod