Aspirator fara sac de praf Philips FC9239

Noul aspirator fara sac de praf, Philips FC9239, are o putere de aspirare de 400 W ce se mentine constanta timp indelungat. Noile sisteme de filtre si etansarea HEPA patentata Philips asigura un aer mai proaspat si mai curat dupa aspirare.

FC9239 beneficiaza de filtru de etansare HEPA, Ultra Clean Air HEPA 13 si filtru AutoClean. Dupa fiecare curatenie, o simpla apasare a unui buton activeaza un batator care scutura praful din pliurile filtrului in recipientul pentru praf. Dupa aceasta operatiune, curentul de aer nu mai este blocat de praful din filtru, puterea de aspirare fiind la fel ca la inceput.


In ceea ce priveste manevrabilitatea, aspiratorul fara sac de praf Philips FC9239 este foarte eficient, fiind dotat cu un cablu de 12 m, tub telescopic, lacuit metalic, dispozitiv de stocare si o telecomanda, usor de manuit, pentru a modifica puterea de aspirare.

Poti cumpara aspiratorul fara sac de praf Philips FC9239, din magazinele de specialitate, la pretul recomandat de 1165.5 Ron.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marius pe 17 Mai 2008, 11:50
    Unde se gaseste in Romania?

    Singurele referinte gasite la modelul FC9239 sunt doar pe site-ul Philps si Eva. Nu am gasit modelul in nici un magazin (nici macar online). La noi se comercializeaza doar modelul FC9229

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod