Aplicația a-Ha! răsplătește utilizatorii cu beneficii exclusive și cadouri pe alese

NEPI, cel mai dinamic investitor imobiliar din România și dezvoltatorul Mega Mall și Promenada, lansează a-Ha!, cea mai avansată aplicație pentru centrele comerciale din România. Aplicația a-Ha! răsplătește utilizatorii cu beneficii exclusive și cadouri pe alese pentru cumpărăturile făcute în Mega Mall sau Promenada, precum și pentru alte interacțiuni offline sau online, cum ar fi timpul petrecut în magazinele preferate sau accesarea website-urilor celor două centre.

Principalele beneficii ale aplicației a-Ha! sunt:

1.    Îți alegi singur cadourile pentru care aduni puncte. Fiecare vizită și orice cumperi, fie din Mega Mall, fie din Promenada, te aduc mai aproape de a primi exact ce-ți dorești!
2.    Dacă ai nevoie de inspirație, vrei să știi cele mai noi tendințe din magazine și recomandări atent alese special pentru tine, de acum poți intra pe a-Ha! Cele mai tari brand-uri sunt deja aici.
3.    Nu trebuie să mai cauți tu cele mai bune oferte și cele mai mari reduceri.

De acum, te caută ele pe tine, direct pe smartphone-ul tău!
4.    Doar printr-o atingere ai acces la informații despre toate magazinele preferate, precum și despre tot ce este nou în Mega Mall și Promenada.
5.    Design-ul este minimalist și atrăgător, iar preferințele tale sunt în centrul atenției, întrucât aplicația a-Ha! îți oferă conținut croit pe ceea ce îți place.
6.    Ai acces gratuit la rețeaua Wi-Fi a celor două centre comerciale, deci te poți bucura de aplicație fără grija consumului de date.

Tot ceea ce trebuie să facă utilizatorii este să-și descarce aplicația și să-și creeze un cont – fie direct în aplicație, după instalare, fie pe oricare dintre site-urile www.promenada.ro sau www.megamallbucuresti.ro. Scanând bonurile de cumpărături, dar și mult mai simplu – doar trecând pragul unui magazin sau petrecând timp încercând produsele preferate în Mega Mall sau Promenada, utilizatorii a-Ha! adună puncte în schimbul cărora pot primi cadouri la alegere.
Numărul de bonuri ce pot fi scanate pe durata unei zile este nelimitat, atât timp cât acestea provin din magazine diferite.

Mai mult, la următoarea vizită în Mega Mall sau Promenada, toți cei care au aplicația a-Ha! instalată pe telefon vor primi automat informații despre oferte și reduceri, unele disponibile în exclusivitate pentru ei. Lista de cadouri oferite prin aplicația a-Ha! se schimbă în funcție de numărul de revendicări și de perioada de valabilitate pe care o are fiecare produs în aplicație. Cadourile sunt valabile în limita stocului disponibil, dar dacă utilizatorii nu găsesc ceva ce-și doresc, pot aștepta să vadă ce opțiuni noi apar.

Special pentru Promenada, aplicația a-Ha! include și un program corporate ce oferă reduceri și beneficii extra utilizatorilor care sunt angajați în cadrul companiilor înrolate în acesta.
Înrolarea companiilor, precum și cea a utilizatorilor, este foarte simplă - un reprezentant oficial al companiei trebuie să ia legatura cu echipa Promenada printr-un e-mail la adresa mall@promenada.ro, oferind numărul de angajați care doresc înrolarea în program. Echipa Promenada va trimite coduri unice promoționale pe care aceștia le pot introduce în opțiunea de setări din secțiunea „Profil”, după ce și-au creat contul.

Aplicația a-Ha! este o completare a demersurilor pe care grupul NEPI le face în vederea îmbunătățirii experienței vizitatorilor centrelor comerciale din portofoliu, prin intermediul noilor tehnologii. Încă din 2015, compania investește în implementarea de noi soluții digitale de detectare și analiză a comportamentului vizitatorilor centrelor comerciale din rețea, prin intermediul conexiunii wi-fi.
Recent, NEPI a unificat ecosistemele digitale ale tuturor centrelor comerciale din grup prin implementarea unui sistem de single sing on, prin care utilizatorii pot accesa site-urile sau aplicațiile oricărui centru comercial cu aceleași date de logare.

Aplicația a-Ha! este disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android, și poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod