Apel Colectiv: interventii gratuite. Tedy a avut parte de un implant de sprancene reusit

In curand se implineste unan de la tragedia care a marcat o tara intreaga, tragedia care a luat vieti iar pe altele le-a schimbat radical. Tedy, asa cum ii spun prietenii, Mariana Oprea cum se numeste de fapt, este unul dintre surpavietuitoii de la Colectiv care lupta in fiecare zi sa redevina un om normal.

Zecile de cicatrici sunt acoperite zilnic cu machiaj realizat minutios chiar de ea, desi in momentul acesta lipsa degetelor ii ingreuneaza aceasta misiune. Si-a creat un nou stil vestimentar care sa o reprezinte, sa fie misterios si sarmant, feminin si aparte, asa cum este ea, dar care sa si acopere de ochii privitorilor urmele lasate de incendiu.

A invatat sa se descurce singura, locuieste singura, merge la birou, iar in timpul liber incearca sa repare ceea ce flacarile au distrus. Nu i-au distrus zambetul de pe buze si nici bunatatea din suflet. Saptamana trecuta Tedy a suferit un implant de sprancene care a fost un succes, in ciuda inconvenientelor pe care le are aceast interventie la persoanele care au suferit arsuri severe.

"Zona cicatriceala e foarte sensibila, exista un risc de esec major ca urmare a irigarii vasculare deficitare, se obtin greu densitati mari...cu toate astea, am doua paciente care au suferit arsuri la Colectiv care au rezultate spectaculoase la implantul de sprancene, si nu pot decat sa ma bucur din toata inima.

Una dintre ele este Tedy. Cu tot dragul si cu toata daruirea de care sunt capabil am operat acesti oameni minunati de care m-am atasat. Am realizat si interventii de transplant de par, dar si sprancene. Pe Tedy o astept sa termine cu proteza pentru mana, si ne apucam sa restauram scalpul. Vreau pe aceasta cale sa le spun celor care nu au aflat inca, desi noi am incercat sa comunicam pe retelele de socializare, clinica mea pune la dispozitia celor afectati de incendiul din Colectiv interventii de transplant de par si sprancene gratuite.
Sper sa nu uitati Colectiv, sa nu uitati ca aceste cicatrici se vindeca in ani, sa nu uitati ca oamenii astia au nevoie de suport in continuare, sa nu uitati sa ajutati atunci cand va sta in putere
", a declarat medicul Felix Popescu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod