Alegerile vestimentare care vorbesc despre personalitate

Conștient sau inconștient, facem alegeri vestimentare care ne evidențiază starea de spirit generală sau cea de moment, oferind în același timp indicii de personalitate.
Nici alegerile în materie de accesorii nu sunt mai puțin importante sau întâmplătoare și spun mult mai multe despre noi decât am crede. Așa cum există categorii pentru majoritatea lucrurilor care ne caracterizează existența, există și tipuri de „personalităţi vestimentare”. Află ce spun despre tine hainele și acesoriile pe care le porți!

Trendsetter-ul vizionar


Este cel care dă tonul, prima persoană din grup care adoptă un stil, un accesoriu sau un element vestimentar nou. Dorește mereu să atragă atenţia atât prin vestimentaţie, cât şi prin comportament, încearcă cele mai neașteptate combinații și manifestă interes pentru piesele designerilor mai puțin cunoscuți. Este inovatoar și chiar dacă stilul său vestimentar nu este agreat de toți, își urmează propriile reguli și reprezintă o sursă de inspirație pentru ceilalți.
Ai fost printre primele persoane care au împrumutat jeanșii și cămășile iubitului? Cu siguranță prietenele tale încă îți copiază inventivitatea. Continuă să ieși din anonimat purtând șosetele uni până la jumătatea gambei cu teneși și fustă mini plisată și mărește-ți numărul de followers.

Nonconformistul boem


Persoană cu latura artistică foarte dezvoltată și creativă, care nu suportă noțiunea de ‚‚ce se poartă’’. Evită hainele convenționale, alege modele unicat și cel puțin un obiect din vestimentația sa este handmade. Dacă adopți motive populare în vestimentație, îți plac fustele de influență gipsy, din materiale și imprimeuri florale, bluzele croșetate sau brățările și inelele din lemn, ai mari șanse să fii etichetat de către cei din jur drept boem. Poartă-ți personalitatea la vedere în stil boem cu șosetele cu imprimeuri și compune ținute unice, care să te reprezinte.

Clasicul drept la țintă


Persoană liniştită care preţuieşte stabilitatea şi pune foarte mare accent pe imaginea sa, dar este mai curând dominată de teama de a nu greși. Este o fire perfecţionistă care doreşte ca totul să iasă conform planului, dând dovadă de autocontrol şi stabilitate în comportamentul său.
Little black dress este principala piesă vestimentară din șifonier, alături de sacourile bleumarin și negru. Poartă haine de bună calitate, practice, culori neutre, iar perlele sunt bijuteriile preferate. Deși nu mai este un must, își asortează mereu poșeta cu pantofii, iar cămășile sunt alegerea preferată atât ziua la birou, cât și noaptea la culcare.

Încrezătorul știe-tot


Tiparul este întâlnit mai ales în rândul doamnelor care doresc să fie mereu în centrul atenţiei şi să fie apreciate pentru gusturile lor vestimentare. Mereu în pas cu moda, indiferent de vârstă, dau dovadă de o deosebită receptivitate la schimbare.  Din prea mult exces de zel, au tendința să o mai dea în bară și să ajungă la un eveniment la munte, în haine de mare. Nimic nu le împiedică, însă, ca la următoarea afișare în public să fie strălucite și admirate.
Adoră accesoriile "bogate", viu colorate și combinațiile neașteptate care șochează, cum ar fi șosetele cu pantofi sau sandale, cu tocuri foarte înalte. Pentru că nicio altă combinație nu este mai dezbătută decât o șosetă în sandală, Ciserom îți oferă o varietate de modele, culori și lungimi pentru ca tu să faci alegerile corecte, de catwalk, care îți vor aduce prim-planul și admirația celor din jur.

Simpaticul aiurit


Sociabil din fire, stabilește cu uşurinţă relaţii cu cei din jur, indiferent de statul socio-profesional sau material. Persoană calmă, înţelegătoare din comoditate, uită chiar și de ziua sa de naștere nu doar de a celorlalți. Șosetele desperechate sunt deja o marcă personală, și nu o dată i s-a întâmplat să își ia bluza pe dos. Pare să poarte aceeași pereche de jeanși zile la rând, în fapt are cel puțin 3 perechi la fel.
Dacă îl întrebi, nu va știi să-ți spună dacă sunt 3 sau 4. Tricourile cu mesaj sau imprimeuri și teneșii îi completează perfect ținuta, indiferent că merge la muncă sau iese în oraș cu prietenii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod