75% dintre români îşi doresc mai multe momente de pauză pe parcursul zilei

Prigat continuă și anul acesta misiunea de a-i susține și celebra pe atleţii de zi cu zi, având-o alături pe Dana Rogoz, noul ambasador al brandului, o personalitate plină de vitalitate şi o atletă de zi cu zi cu experienţă. Cu ajutorul ei, Prigat îşi propune să evidenţieze importanţa momentelor de timeout în pregătirea atleţilor de zi cu zi.

Anul acesta, Prigat a aflat care este rolul pauzelor în rutina românilor şi cum aleg să se bucure de ele, pentru a le aminti de momentul de timeout de care orice atlet are nevoie.
Un studiu realizat de brand arată că 75% dintre români consideră pauzele foarte importante şi îşi doresc să aibă mai multe momente de timeout pe parcursul unei zile. 36% însă recunosc că reuşesc să se bucure de un moment de respiro abia odată la câteva ore bune. Pauzele de la birou înseamnă pentru majoritatea să se relaxeze cu colegii sau câteva momente petrecute în aer liber. Iar când vine vorba despre hobby-uri, cei mai mulți aleg să îşi petreacă timpul liber citind sau plimbându-se.


Venind în întâmpinarea nevoii de timeout a românilor, Prigat lansează noile sticle de 0.5L, partenerul perfect pentru momentele de timeout de pe parcursul zilei.  Campaniei Prigat i s-a alăturat anul acesta Dana Rogoz, un atlet de zi cu zi în adevăratul sens al cuvântului: Dana este mamă, soţie, actriţă, designer, antreprenor şi blogger. Ambasadoarea Prigat îi susține și îi aplaudă pe cei care, la fel ca ea, reuşesc să facă faţă cursei cu obstacole zilnice  şi le aminteşte că orice atlet merită din când în când pauze de relaxare.
 

Studiul realizat de Prigat vine în contextul noii campanii de comunicare lansate de brand, prin care îi invită pe atleţii de zi cu zi să îşi ia #timeout cu nouă sticlă de 0.5L şi care include şi un nou spot TV. Prigat 0.5l, sticla pentru timeout răcoritor, face parte din gama de sucuri răcoritoare cu conținut de fruct, şi este disponibil în următoarele variante: Portocale, Piersici, Vişine şi Căpşuni-Banane.

Prigat este prezent pe piaţa din România de 23 de ani şi a fost primul brand care a introdus conceptul de băutură necarbonatată cu suc de fructe la nivel local.
În prezent, Prigat activează în toate categoriile de băuturi răcoritoare necarbonatate pe bază de fructe: băuturi de tip still drink, nectaruri, juice 100%. Produsele Prigat nu conţin îndulcitori artificiali sau conservanţi adăugaţi. Prigat este produs şi îmbuteliat în România de către PepsiCo România.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod