5 idei distractive de accesorii și articole de party care transformă orice petrecere pentru copii într-o aniversare memorabilă

Ziua de naștere a copilului tău nu e deloc o misiune ușoară. De la alegerea și amenajarea locației, până la selectarea celor mai interactive și distractive activități sau meniul special, știi că fiecare detaliu chiar contează pentru cei mici.

Un lucru e sigur: cel mai mare secret pentru o super petrecere stă în accesoriile care aduc culoare și veselie atmosferei - dar care sunt cele mai importante și cum le alegem ca să fie pe placul sărbătoritului și invitaților?

Echipa BluParty cu peste 12 ani de experiență în organizarea de petreceri pentru copii, ne-au povestit care este topul celor mai distractive accesorii pentru cea mai tare petrecere a juniorul tău.

1. Spațiile de joacă gonflabile: cele mai populare accesorii la petreceri

„Spațiile de joacă gonflabile sunt cele mai solicitate accesorii la petrecerile celor mici. Motivul e simplu: le permit copiilor să țopăie minute bune fără oprire, să și interacționeze, iar asta nu poate decât să-i bucure pe micuții încărcați cu multă energie și chef de joacă. În topul jocurilor gonflabile pentru copii se află piscina cu bile, toboganele sau bouncerele, pe care cei mici le adoră.”, aflăm de la Mădălina Râpanu, manager BluParty.


Piscina cu bile este exact ca o piscină normală gonflabilă pentru copii, doar că, în loc de apă, este umplută cu o mulțime de bile colorate, în care ce mici se pot „scălda” de zor. Pot fi organizate activități de treasure hunt cu copii sau diverse jocuri senzoriale, indicate pentru cei sub 4 ani.

Piscinele standard au o capacitate de maxim 10 copii simultan, însă spațiile de joacă special amenajat pot avea și piscine cu capacitate mai mare.

Alte jocuri gonflabile potrivite pentru petrecerea micuților sunt și bouncerele, care pot oferi dinamism oricărei petreceri pentru copii. Bouncerele au forme și dimensiuni diferite, de la bouncere în forma de castel cu turnuri, Corabia Piraților sau chiar modele cu tobogane încorporate.

Atât piscina cu bile, cât și bouncerele sunt potrivite mai ales pentru evenimentele în aer liber, dar pot fi amplasate și în interior, în funcție de spațiul disponibil în locație. In cazul în care locația aleasă nu are spații gonflabile pentru copii, opțiunea cea mai simplă e de a închiria un astfel de echipament. Vestea bună este că majoritatea furnizorilor includ atât transportul, cât și montajul, așadar, o grijă în minus.

2. Baloane cu heliu, decorațiuni speciale și ghirlande din baloane

Decorarea locației petrecerii este și ea un punct extrem de important pentru petrecerea celor mici. Pentru ei e foarte important ca totul să fie colorat și vesel, iar accesoriile care ajută cu siguranță la asta sunt decorațiunile din baloane, ghirlandele speciale, bannerele sau ornamente deosebite din hârtie. Baloanele se găsesc într-o mulțime de variante, de la cele cu heliu, colorate, cu mesaje nostime sau chiar articole personalizate, baloane umplute cu confetti, în formă de cifră sau animăluțe și personaje amuzante.


Petrecerea mai poate fi decorată și cu ghirlande din baloane, care e indicat să fie amplasate chiar la intrarea în locație, pentru a-i introduce pe cei mici în atmosfera evenimentului.

Pe lângă baloane cu heliu și ghirlande din baloane, mai există și bannerele cu „La multi ani!”, care pot fi personalizate cu numele și fotografia sărbătoritului, pentru a-l face să se simtă special. Avantajul acestor accesorii este că sunt ușor de personalizat în funcție de tematica și dimensiunile dorite, și aduc un plus de personalitate evenimentului.

3. Piñata

Accesoriul de petrecere surprinzător și distractiv este jocul de piñata, care este o adevărată atracție pentru cei mici.
Realizată din hârtie, material textil sau carton, piñata este o figurină colorată cu un compartiment în interior care ascunde de regulă bomboane sau dulciuri, dar poate fi umplută și cu jucării sau confetti. Tot ce trebuie să facă prichindeii e să încerce să obțină surprizele din piñata prin a încerca să o spargă cu ajutorul unui băț, figurina fiind poziționată cât mai departe de sol.

4. Filmare și fotografiere cu Drona 4k

Accesoriul de petrecere care se distinge de cele clasice este o dronă 4k, cu ajutorul căreia poți fotografia și filma întreaga aniversare a celui mic într-un mod unic. "Fotografiile și filmările cu o dronă 4k sunt mult mai spectaculoase față de cele obținute cu aparatura obițnuită, și îți asigură o petrecere „altfel”, de care toți invitații vor fi foarte încântați. Este potrivită pentru o petrecere în aer liber, cu un număr mare de invitați, de la care vrei să rămâi cu un material cu cadre unice pe care să îl împărtășești cu cei dragi”, ne spune Mădălina Râpanu, manager BluParty.

5.

Candy Bar, Fântână de ciocolată și Mașină de vată de zahăr

Dulcele nu are cum să lipsească de la o petrecere pentru prichindei. Pe lângă tort, cea mai simplă și rapidă variantă este organizarea unui Candy Bar, unde, de regulă, părinții solicită dulciuri diverse, fântâna de ciocolată fiind cele mai dorit desert, pentru că este delicios și rapid, deci ideal pentru îndulcirea tuturor”, ne dezvăluie Mădălina Râpanu.



Candy Bar-ul este colțul dulce al celor mici, dar și al celor mai mari, unde pot găsi fursecuri, bomboane colorate, cupcakes, candy pops sau marshmallows. Pentru o alternativă mai sănătoasă, există și Candy Bar cu tarte cu fructe și sucuri naturale. Printre deserturile de la petrecere se numără și mașina de vată de zahăr, iar vata poate fi colorată în funcție de tematica petrecerii sau de dorințele sărbătoritului.


Care este costul accesoriilor de petrecere pentru copii?

Ca să organizeze petrecerea micuților cu accesorii și articole de petrecere, părinții sunt cei care trebuie să se gândească și la costuri, care variază în funcție de numărul de invitați, tipul evenimentului și durată. Pentru a dispune de spațiile de joacă gonflabile, care includ transport în București, montaj și demontaj și asistență, părinții scot din buzunare sume cuprinse între 500 și 1200 lei pentru o durată de 3h.

Decorul cu baloane din latex cu heliu, baloane folie în formă de cifră sau personaje diverse pornește de la 5 lei/ buc și ajunge la 49 lei/ buc, ghirlandele costă între 319 lei/ buc și 459 lei/ buc, iar o ploaie de baloane, 359 lei - 439 lei, cu 100-150 de baloane.

Pentru surprinderea decorurilor și distracției petrecerii există serviciul de filmare aeriană 4K și/sau Full HD și fotografie aeriană de 12 megapixeli, care costă aproximativ 688 lei.

Iar pentru dulcele nelipsit, părinții pot opta pentru Candy Bar cu dulciuri și prăjituri personalizate cu numele sărbătoritului, pentru 20-50 de copii la prețuri cuprinse între 629 lei și 1099 lei, dacă aleg o fântână de ciocolată pentru 50-100 de invitați, care include și un asistent și consumabile servire, părinții plătesc de la 688 lei la 1145 lei, iar un stand cu vată de zahăr, care include consumabile și personal, costă aproximativ 589 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod