1 an de Piastrelle CASA, 1 an de Stile di Vita în cel mai pur stil italian

Concept Store-ul Piastrelle CASA a sărbătorit 1 an de când și-a luat angajamentul de a deveni furnizor de lifestyle și design inovator pentru case cu personalitate.  Într-o atmosferă dolce far niente, în compania partenerilor, reprezentanților media, arhitecților, designerilor și prietenilor apropiați, Piastrelle CASA a subliniat încă o dată filosofia brandului : stilul de viață custom made care trece bariera designului de interior ajungând la accesorii și bijuterii personalizate. În acest context Piastrelle CASA a găzduit un eveniment special al brandului Ostara Wave, lansarea colecției Geometria Iubirii – brățări și pandante ce poartă incriptate mesajele și vocile celor dragi, o expresie a personalizării.

Timp de 1 an Piastrelle CASA a provocat fiecare vizitator ce i-a călcat pragul să experimenteze 2 stiluri de viață complet diferite prezentate în același spațiu: o reședință cu accente neo-clasice și o reședință contemporană modernă amenajată cu pasiune și atenție pentru fiecare detaliu, accesând un portofoliu extins made in Italy.

Piastrelle CASA este  și va rămâne casa ta, locul unde personalizarea și personalitatea sunt cuvintele cheie.
Gama noastră de produse pentru amenajări interioare se îmbogățește constant. Te așteptăm în spațiul - concept creat să-ți bucure sufletul să experimentezi un nou stil de viață, o nouă stare de spirit.
” declară Ramona Stănciulescu managing partner Piastrelle & Piastrelle CASA.

Așa cum degetele au o amprentă unică, și vocile au un pattern, care, tradus vizual, ia forma unor unde. Cum ar arăta stilul tău de viață tradus vizual, dar casa ta?  Ostara Wave ne-a arătat cum Stile di Vita prinde formă și am găsit atât de multe similitudini între două branduri aparent diferite. Conceptul bijuteriilor Ostara Wave se bazează pe generarea de unde vizuale ale unei înregistrări audio și imprimarea lor pe bijuterii, creând astfel un accesoriu unic, cu puternică încărcătură emoțională și personală pentru cei care le poartă.
Piastrelle CASA conferă același touch de personal și emotional casei tale prin oferirea celei mai extinse game de produse atent selecționate de la furnizori internaționali.

Tot ceea ce ne înconjoară, întregul univers are o vibrație specifică iar sentimentele și emoțiile noastre emit unde de vibrații. Iar vibrațiile devin sunet, iar sunetul ne conectează. Bijuteria Ostara înseamnă să creezi o piesă unică ce reprezintă legătura dintre tine și o persoană dragă. Așa cum Piastrelle oferă întreaga gamă de produse care pot personaliza o casă, conferindu-i puterea de a deveni parte din identitatea ta, noi combinăm aurul, platina, argintul și inoxul cu sunetul vocii persoanei iubite, iar prin asta, dăm bijuteriilor create de noi puterea de a deveni un talisman care ne ține conectați într-o energie comună.” declară Alina Popa, co-fondatoare Ostara Wave.

Dacă vrei să-ți personalizezi locuința sau biroul nu ezita să vizitezi Piastrelle CASA de luni până vineri, între orele: 09:00 -18:00 și Sâmbătă, între orele 10:00 – 15:00 în Strada Nicolae Caramfil, Nr 22., Sector 1, București.
Dacă vrei să vezi cum arată vocea ta spunând un mesaj celui drag, nu ezita să vizitezi: https://ostara.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod