Vedete și reprezentanți de top ai business-ului internațional au participat la prima aniversare a agenției YOLO Media

Agenția de comunicare YOLO Media a aniversat un an de existență printr-un eveniment exclusivist la care au participat clienți și colaboratori, printre care vedete cunoscute din showbiz și reprezentanți de top din managementul unor mari companii naționale și internaționale.
e rooftop-ul Astrodom al Residence Domenii Plaza, superb decorat cu sprijinul specialiștilor KOON, cei peste 60 de invitați au avut parte de trei ore de neuitat, o atmosferă electrizantă prin muzica mixată de celebra DJ Wanda, degustare de vinuri Liliac, gustări Dieta Tisanoreica proaspăt lansate la nivel internațional de Gianluca Mech și un candy bar delicios La Cofetăria.
 
Printre persoanele publice prezente la aniversarea YOLO Media s-au numărat și Alexandra Dinu, Corina, DJ Wanda, Carmen Negoiță, Carmen Brumă, Adina Halas, Ellie White, Gianluca Mech, Andreea Perju, Teodora Burz (Styland).
 
Loredana, Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Ela Crăciun, Amadeus au transmis urările de aniversare de la distanță, fiind în acea seară plecați din oraș sau din țară și neputând onora invitația. 
 
Panoul oficial YOLO Media, în nuanță de galben vivid, a reprezentat unul din principalele puncte de atracție, invitații fotografiindu-se și postând pe social media instantaneele.
Mulți invitați au adoptat Dress Code-ul Colour Block, alegând vestimentații în nunțe tari, complementare, ce au contrastat excelent cu nuanța panoului YOLO Media.
 
Sorin Duțoiu și Christian Stan, ownerii YOLO Media, au prezentat două filme care au evidențiat noul slogan al agenției, JUMP IN, precum și proiectele din ultimul an în domeniul PR, evenimente, proiecte de travel externe, online media, social media, producție video.
 
Evenimentul a culminat cu un recital ad-hoc Corina, artista interpretând live cele mai cunoscute hituri ale sale.
 
YOLO Media reprezintă rebranduirea și extinderea primei agenții de Celebrity PR din România, ADPM PR, lansată în 2011.
Anul trecut, YOLO Media a inclus noi tipuri de servicii și colaboratori din mai multe domenii de activitate: celebrități, agenții de turism, companii și produse beauty, saloane de înfrumusețare, companii de home care, companii aeriene, rețele de săli de fitness, etc.
 
În ultimul an an fost organizate și promovate 67 de evenimente, s-au generat peste 800 de apariții media, au fost coordonate 4 mari campanii naționale, 4 proiecte de travel comunicate către o audiență de peste 12 milioane de persoane și realizate peste 100 de spoturi video.
   
Credit foto: Mircea Netea
 
Foto: https://we.tl/xi0emzR7YW
Video: https://youtu.be/SAw-NJ909VU 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod