Se lansează unica academie din România, care pregătește consultanți de imagine

În această toamnă se lansează unica academie din România, Luxury Academy, care pregătește specialiști în hair style, make-up, design vestimentar și consultanță de imagine. La eveniment vor participa personalități internaționale ale lumii de fashion și beauty. Luxury Academy oferă certificare unică în România, de consultant de imagine, care poate fi obținută dupa 2 ani de cursuri și specializări: hair-style, make-up și design vestimentar. După 1 an de cursuri la Luxury Academy, orice cursant va fi specialist în domeniul ales.

Bazele academiei sunt puse de Aura Anghel,  fashion editor, absolvent al Academiei de Lux din Milano, care lucrează ca și consultant în imagine în backstage pentru cele mai importante festivaluri europene, cum ar fi Festivalul de la Sanremo și Festivalul de film de la Cannes, şi în producţia unor show-uri TV cunoscute din Italia.

Costurile cursurilor Luxury Academy vor începe de la: 3.000 €/an.

Din dorința de a îmbunătăți modul în care se raportează publicul larg la propria imagine, dar și calitatea serviciilor de beauty din România, am creat Luxury Academy, prima academie de top care pregătește consultanți în imagine, cu ajutorul celor mai mari nume din domeniu: Milo Sabariz, hairstylist la Toni & Guy, profesor la Sheppertonn Studios din Londra, a dezvoltat o tehnică foarte simplă și eficientă de predare a tunsorii și a tuturor variantelor sale de hair style numită HAIRCHITEKT.

 

Matteo Osso este cel mai temut critic de modă din Italia. Acesta a urmat o carieră în lumea modei, la Milano. Secretar, apoi asistent, Matteo a devenit booker în una dintre cele mai importante academii de modeling din lume, The Fashion Model Management, unde a cunoscut lumea modei și a fotografiei, declară Aura Anghel. În urma cursurilor la Luxury Academy, fiecare participant va fi pregătit în zona de marketing și managementul unui business propriu, va avea șansa de a-și crea o imagine publică de succes și de a-și pune bazele unei afaceri.

Vizibilitatea va fi asigurată prin participarea la un reality show TV, care va fi lansat în această toamnă.

Este vorba de un concept nou în România, un concurs de talente pentru cea mai căutată profesie din industria modei și a spectacolului.  Un prezentator, 20 concurenți,  numeroase probe și un premiu: oportunitatea de a-ţi înființa propriul ATELIER DE IMAGINE, sunt elementele cheie ale show-ului Luxury Academy. Mai multe informații pe www.luxuryacademy.ro și pe pagina de Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod