Rareș Bănescu, fondatorul Retargeting.biz lansează un nou proiect de anvergură, agenția de digital marketing LoveAds

În timpul facultății, Rareș Bănescu a început cu un job în vânzări, ulterior s-a angajat într-o agenție de marketing, a continuat cu un job în business development, iar între timp a realizat un MBA cu extindere în Canada. La 26 de ani a decis să-și deschidă o agenție de marketing online, iar 2 ani mai târziu, în 2013, a pus bazele Retargeting.biz, un business românesc al cărui succes face înconjurul lumii.
La 5 ani de la lansarea softului Retargeting.biz, Rareș Bănescu investește într-un nou proiect de anvergură, agenția de digital marketing LoveAds, care inovează piața din România și continuă seria de proiecte românești de succes ale tânărului antreprenor român.

„Activând în mediul online de mai mulți ani, am învățat că un lucru este cert: piața de online este un organism; veșnic evoluând. De curând, Retargeting.biz a dezvoltat un nou serviciu, Programmatic Ads și am întâlnit o multitudine de elemente pentru care de multe ori m-am trezit apelând la specialiști PPC. Asta m-a ajutat să realizez că așa cum eu am avut multe întrebări despre acest domeniu, în aceeași situație se găsesc multe magazine online – având nevoie de ajutor specializat, precum Retargeting.biz, croit fiecărui client, pe nevoile și obiectivele acestuia.
 Așadar, LoveAds a venit ca o completare pentru Retargeting. Practic, noi la Retargeting automatizăm o parte din campaniile PPC, iar cele manuale, unde este nevoie de creativitate sunt făcute de LoveAds”, spune Rares Banescu.

Compania LoveAds are doi fondatori, Rareș Bănescu și Sebastian Cosmor, unul dintre cei mai buni specialiști de marketing online din România. LoveAds oferă servicii complete de digital marketing, în mod special PPC, dar și servicii de web design, email marketing, social media, SEO, CRO, personalizate pentru fiecare client în parte, pentru a asigura crearea și stabilirea identității brand-ului și marketarea în conformitate cu cerințele acestuia. 

“Ideea de LoveAds a luat naștere din experiența noastră de e-commerce pe piața din România atât cu magazinele online, cât și cu agențiile care oferă servicii de online marketing.
Am identificat că există nevoia în piață nu doar pentru o simplă agenție, ci mai degrabă pentru un partener cu care poți vorbi deschis, care îți înțelege nevoile și îți oferă soluții care să împlinească cu succes aceste nevoi”, spune Sebastian Cosmor, CEO LoveAds.

Agenția de digital marketing LoveAds se adresează în general magazinelor online care vor să-și extindă reach-ul, care vor să identifice publicul ideal sau care pur și simplu vor să își (re)definească strategia de marketing și au nevoie de un partener care le înțelege nevoile și are experiența necesară în marketing-ul online pentru a face din imposibil, posibil. 

“Spre deosebire de alte agenții care oferă un pachet standard de servicii contra unui preț prestabilit, LoveAds analizează nevoile și dorințele clientului și, împreună cu acesta, identifică punctele forte și creează o strategie personalizată, cu serviciile care i se potrivesc.
De asemenea, modalitatea noastră de pricing este foarte interesantă și atractivă: preț la performanța din rezultatele generale ale site-ului”, detaliază Sebastian Cosmor, CEO LoveAds. 

“Cred că cel mai important serviciu pe care îl oferim este analiza performanței și îmbunătătirea anumitor aspecte ale site-urilor, aspecte ce țin de experiența utilizatorilor, aspecte ce ușurează achiziția și fac e-commerce-ul mai ușor și mai atractiv. Premisa noastră este: Matching Sales Focus & Customer Need”, completează Rareș Bănescu.

În momentul lansării, noua agenție de digital marketing de pe piața online din România deține deja în portofoliu 15 clienti, printre care se numară Bogas, Nichiduta, TeleshopRomania, Eurocor, Namos, pentru care LoveAds a devenit deja “the go-to place”. 

În ceea ce privește obiectivele pe termen mediu și lung ale agenției LoveAds, cei doi antreprenori susțin că: “Pe termen mediu, obiectivul nostru este să revitalizăm și, cu ajutorul clienților, să redefinim anumite magazine din mediul online, ajutând clienții să-și eleveze bussiness-ul (brand, imagine, venituri).
Iar pe termen lung vrem ca LoveAds să devină “the go-to place” pentru toate nevoile de marketing online (branding, dezvoltare și implementare strategie de marketing, CRO) – Agenția pentru performanța afacerii tale”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod