Libris.ro asigură standurile de carte la târgurile de carte de la Paris și Leipzig

În acest final de săptămână, Libris.ro, cea mai mare librărie online din România, reprezintă România la două târguri de carte importante: Paris și Leipzig. Libris.ro asigură standurile de carte ale României la târgul de carte de la Paris, la invitația ICR, în perioada 16-19 martie 2018, precum și la târgul de carte din Leipzig, la invitația Ministerului Culturii, în perioada 15-19 martie.

Parteneriatul Libris.ro cu ICR pentru crearea unui stand de carte spectaculos la Salonul Cărții de la Paris se desfășoară pentru al 4lea an consecutiv.
În cadrul parteneriatului, Libris.ro asigură personalul de la stand și propune vizitatorilor peste 400 de titluri de carte în limba română, cele mai vândute titluri din ultimul an.

La Leipziger Buchmesse - Târgul de carte de la Leipzig, România este țara invitată de onoare. Libris.ro reprezintă pentru prima dată România în cadrul acestui târg și propune publicului o selecție de aproape 500 de titluri apreciate de români în ultimele luni. Târgul de la Leipzig se deschide pe 15 martie și este deschis vizitatorilor până pe 19 martie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod