Ritualuri de infrumusetare de la Sephora!

Makeup Sponge - Grație acestui nou burete pentru față, anti-risipă, neted, fără pori, superigienic și cu look avangardist, fondurile de ten fluide, BB, CC, corectoarele și anticearcănele se aplică repede și bine. Perfect și pentru mici corecții și finisaje...

Universal cooling eye primer – Indiferent că sunt cu sclipici, metalizate, nud, în degrade, solide, aplicate pe pensulă sau pe deget... Pentru farduri nu contează decât un singur lucru: aspectul! Pentru a le insufla bunele maniere, iată instrumentul potrivit: o bază transparentă pentru ochi, de nuanță universală, care se întinde uniform, fixând intensitatea pigmenților. Un fond omogen, cu efect de netezire, proaspăt, ușor și cu efect de uniformizare, care păstrează atât aspectul, cât și culoarea!

Smoothing primer – Cu această bază, Sephora a decis... Nu mai este nevoie să se aleagă între efectul de netezire și cel matifiant! Aplicat ca o bază, asemenea unui canevas, sub machiaj, fuzionează pe loc cu pielea pentru aspect neted, ten mat și machiaj care durează mai mult! Este atât de profesionist încât, pentru adepții machiajului natural, poate să se descurce și singur!



Glow Perfection Foundation – De două ori mai bun, acest fond de ten de nouă generație, elaborat într-o gamă largă de nuanțe, promite nu doar un ten de o strălucire vibrantă, ci și un ten uniform și neted.

Extrem de ușor, lasă pielea să respire, conferindu-i o strălucire desăvârșită, dar fără suprastrălucire.  

Shimmering Powder – Pentru a da un plus de luminozitate pielii, să-i acordăm încredere acestei pudre cu textură ultrafină și bogată în pigmenți! Aplicată pe piele cu o pensulă mare sau în mod localizat, în zonele care atrag lumina (puntea nasului, arcul lui Cupidon etc.), conferă strălucire tenului, scoțându-i în evidență strălucirea naturală. Disponibilă în 2 nuanțe: Delicate Glow și Natural Glow

Cheek & lip tint – Obraji îmbujorați și buze cu efect spectaculos: cu acest fard extrem de bun, tenul își recapătă culoarea... Ingenioasă, formula lichidă, de nuanță universală, accentuează nuanța naturală a pomeților și a gurii, conferindu-le o prospețime uluitoare! Se aplică pe capătul aplicatorului din spumă și se întinde cu degetul, totul vine de la sine!

Multitasking makeup sponge – În șanțul aripilor nasului, sub buza inferioară, în colțul interior al ochiului, sub sprâncene...
Acest capăt, cu margini rotunjite, alunecă peste tot pentru a aplica produsul (lichid sau pudră): indiferent că este fond de ten, BB cream, anticearcăn sau CC cream. Și cu siguranță extrem de precis!


Precision blending sponges - Prin ce este el practic? Se înfiletează pe vârful degetului? Permite aplicarea rapidă și corectă a produselor pentru ten? Iată răspunsul: Un set de doi bureți extrem de practici (concepuți pentru persoanele care doresc să aplice produsul cu degetul, dar în modul cel mai curat posibil), ușor de curățat, care uniformizează tenul cu precizie maximă. O inovație majoră în domeniul machiajului!

Brushes - Trei sau niciuna! Pentru un efect de „no-makeup makeup”, esențialul este să deții un echipament personalizat! 3 pensule noi din gama PRO, cu fibre ultramoi care asigură un finisaj fără încărcare și cu aplicare optimă.

Retractable Complexion Brush – Abia apărută, această perie nomadă și compactă, ușor de găsit în poșetă, atrage toate tipurile de pudră cu firele sale supermoi pentru a le aplica, în cel mai natural mod din lume, pe față și pe decolteu.

Se transportă ușor, fără a atrage praful sau impuritățile. Este practică. Și este șic!

Retractable lip brush - Ușor de utilizat, ușor de transportat, asigură buze perfect conturate în orice moment al zilei. Iar capul (care se potrivește și cu gloss-ul, și cu rujul pentru buze mate sau satinate) îi este protejat, fără risc de a vă murdări trusa de machiaj... Isteț.

Solid brush cleanser – Pentru a alunga impuritățile care se depun pe pensulele de machiaj, Sephora Collection își dezvăluie mica sa noutate... Tadaaam! Curăță pensulele în profunzime grație formulei blânde și discului din silicon integrat, ale cărui ventuze permit fixarea cu ușurință pe chiuvetă. Curățarea pensulelor nu a fost nicicând mai ușoară!

Noutățile Sephora Collection sunt disponibile in magazinele Sephora.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod