Gabriel Toncean a fost reales, președinte al Federației Române de Culturism și Fitness

Federația Româna de Culturism și Fitness și-a ales echipa de conducere în cadrul Adunării Generale care a avut loc sâmbătă, 18 februarie 2017, la Sibiu, și la care au participat 55 de reprezentanți cu drept de vot din cele 72 de cluburi afliliate. Prof. Gabriel Toncean a fost reales președinte al Federației Române de Culturism și Fitness cu unanimitate de voturi, realizarile sale din mandatul anterior fiind apreciate de către toti membrii afiliați, fapt dovedit și prin votul de încredere pe care l-au acordat și echipei sale.

Astfel, multipla campionă națională și mondială absolută, Monica Mureșan a fost realeasă ca vicepreședinte a FRCF, iar Dumitru Cheteleș, Mihai Madarasi, Ovidiu Mezdrea, Daniel Oprea, Anghel Zăpârțan au fost realeși în calitate de membri ai Biroului Federal.

În aceeași structură li s-au alăturat Marius Mazilu și Aurel Berbec.

"Vreau ca și acest mandat să fie unul al faptelor, iar dezvoltarea federației să continue. Nu promit nimic, faptele vorbesc! Le mulțumesc membrilor federației pentru încrederea acordată și le promit că nu-i voi dezamăgi" a declarat prof. Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness.
Gabriel Toncean este unul dintre cei mai apreciați președinți de federații sportive la nivel mondial, acesta ocupând și funcția de Președinte al Federației Balcanice de Culturism și Fitness din 2016.      

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod