Fă primii pași corecți în comunicare!

Pe 10 și 17 februarie, Alexandru Agarici îți dă întâlnire în cadrul cursului intensiv „Natural, autentic, expresiv”.
Dacă îți pasă de modul în care comunici, înscrierea într-un astfel de training este cea mai bună decizie pe care o poți lua. Cum îți dai seama daca acest curs e pentru tine? Simplu! Ai vrea să fii memorabil, autoritar, să te simți liber în fața audienței, să scapi de griji și frici? Dacă da, atunci ai un motiv temeinic să participi. Naturalețea și autenticitatea sunt obiective importante pentru că îți dorești, desigur, ca atunci când „vorbești ideile să le rămână în minte și tu, în suflet!” (Alexandru Agarici)

Ai teama de a vorbit în public sau chiar într-un cerc restrâns? Vocea ta nu e purtătoarea mesajului pe care vrei sa îl transmiți? Te înroșești, transpiri, te fâstâcești? Te blochezi în mijlocul frazei și ți se taie genunchii la gândul că vorbești în public? Nu ești singurul și nu ești singur! Le luăm pe toate la rând și le dezbatem în cadrul cursului „Natural, autentic, expresiv” din 10 și 17 februarie.
Ai la dispoziție două zile, și o săptămână între ele, să îți înțelegi calitățile, fricile sau blocajele.

Pentru o comunicare de calitate este necesar să identificam obiectivele, valorile și să clarificăm conceptele. Primele pe lista noastră sunt: naturalețea, autenticitatea și expresivitatea.90% dintre cursanții noștri pleacă în urma cursului cu o mentalitate schimbată într-un mod semnificativ. Dobândesc idei clare despre obiectivele principale ale comunicării și, mai ales, au o mai mare încredere în ei și în propriile abilități.La finalul celor două zile, vei avea o înțelegere mai profundă cu privire la obiectivele pe care trebuie să le urmărești în comunicare.
Pe lângă asta, vei avea și un bagaj de exerciții pe care să le poți folosi în funcție de direcția pe care o vei stabili. Povestea continuă și după curs pentru că absolvenții primesc feedback legat de evoluția în studiu, rezultate sau orice altă experiență legată de comunicare. 

“Nu îți promit că va fi ușor. Ba chiar pregătește-te de de activități și trăiri intense. Îți promit însă că tot ceea ce vei experimenta și învăța are o poveste în spate, și un înțeles. Te invit să parcurgem împreună cursul de Expresivitatea Vorbirii.
Cu siguranță vei deveni mai bun după acest curs. Dar cât timp va dura efectul și cât de bun orator poți deveni prin studiu ulterior, depinde doar de tine!
” – Alexandru Agarici.
 
Mai multe despre curs găsești aici: http://expresivitateavorbirii.ro/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod