Eva Pavel, consilierul medical care ajuta pacientii romani sa primeasca opiniile specialistilor unor clinici de renume din strainatate

Serviciul de consiliere medicala a inceput sa prinda contur in Romania in ultimii ani prin „second opinion”. Atunci cand avem o problema medicala, consultam un medic care pune un anumit diagostic, insa ne dorim sa mai consultam si un al doilea specialist pentru a fi convinsi ca diagnosticul pus este real. Asa ajungem, involuntar uneori, sa apelam la serviciul ”a doua opinie medicala”. Pornind de la acest principiu, Eva Pavel, consilier medical in cadrul spitalelor din strainatate ajuta pacientii romani sa primeasca opiniile specialistilor unor clinici de renume din strainatate, procedura fiind rapida, extrem de comoda si GRATUITA.

„Pacientul, pentru a primi opinia unui profesor de la un spital din strainatate, nu se deplaseaza propriu-zis acolo.

Acesta transmite consilierului toata documentatia medicala, informatii despre starea actuala, urmand apoi sa primeasca rapid si gratuit opinii despre cazul lui de la mai multi medici specialisti, din spitale si tari diferite. Procedura este una comoda si eficienta pentru pacienti, consilierul avand rolul de a obtine pentru el toate informatiile necesare, incepand de la schema de investigatii, opinie diagnostic, programari medicale, transfer aeroport, cazare, timpii necesari sederii in tara respectiva si persoana de contact vorbitoare de limba romana, pe perioada sederii in spitalul respectiv.
Toate aceste detalii sunt in sarcina mea, gratuite pentru pacienti, pentru a-i sustine si a-i crea un confort intr-o perioada dificila a vietii sale. Suntem o echipa de profesionisti care faciliteaza accesul pacientilor romani la serviciile celor mai importante clinici medicale din Turcia, Austria, Grecia si Italia. Avem experienta, suntem eficienti si operativi. Dar, cel mai important, suntem dedicati in egala masura fiecarui caz in parte. Oricand exista o noua sansa, iar noi ajutam ca pacientii sa beneficieze de ea!
”, spune Eva Pavel, consilier medical.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod