Afla care este unul dintre cele mai bine platite joburi din lume!

Se stie ca meseria de Steward/Stewardesa este una cu multe beneficii atat financiare cat si prin faptul ca poti calatorii in toata lumea gratis. Daca nu demult tinerii se inghesuiau sa prinda un job la prestigioasele companii aeriene acum prefera sa isi castige existenta pe Yacht.

De curand trendul a ajuns si la noi. S-a lansat si pe piata romaneasca o Academie ce instruieste tinerii ce doresc un job bine platit si totodata sa calatoreasca in toata lumea si nu oricum ci pe Yachturi de Lux alaturi de Celebritati, Presedinti de stat, Regine sau Seici.



Capsea Yachting este singura Academie Acreditata International din Romania unde poti obtine o diploma internationala ca Steward/ess pe Yacht.

"Este unul dintre cele mai bine platite joburi din lume si nu necesita studii superioare. Salariul poate ajunge si la 9000 Euro pe luna plus tips. Tot ce trebuie sa faca viitorul Steward/ess este cursul si apoi examenul prin care obtine diplomele acreditate international" a declarat Carmen Preda, directoarea singurei academii acreditate international din Romania, Capsea Yachting.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod