Gama Verattiva protejează natural pielea de razele UVB, UVA, IR și de radicalii liberi

Razele UVB sunt responsabile de arsurile solare, razele UVA provoacă îmbătrânirea prematură a pielii, în timp ce razele infraroșii dăunează stratului de colagen din piele. Expunerea la aceste tipuri de radiații provoacă arsuri solare și cresc semnificativ riscul de apariție a cancerului de piele. Pentru protecție completă, Ropharma a lansat anul acesta Verattiva Sole, prima linie solară care protejează pielea natural de toate efectele nocive ale soarelui.
Pe măsură ce trec anii, pielea devine mai subțire și mai fragilă. Efectelor naturale de îmbătrânire li se adaugă ani de expunere cumulativă la soare, ceea ce determină o piele mai sensibilă și mai puțin capabilă să repare daunele care apar. În plus, pielea transpiră din ce în mai puțin, ceea ce face dificilă răcirea corpului. Ca rezultat, crește riscul arsurilor solare.

În ciuda numărului mare de produse pentru protecție de pe piață, studiile epidemiologice evidențiază o creștere a cazurilor de arsuri solare și alte complicații. Expunerea la radiații ultraviolete (UV) este principala cauză a cancerului de piele.

Există două tipuri de radiații UV: ultravioletele A (UVA), care pot trece prin sticlă, cauzează îmbătrânirea prematură și încrețirea pielii și ultravioletele B (UVB), care nu trec prin geamurile auto sau alte tipuri de sticlă, sunt mai strâns legate de dezvoltarea cancerului de piele și a melanomului și cauzează arsuri solare. Acestea modifică structura normală a pielii, provocând apariția ridurilor și a petelor maro. De asemenea, razele infraroșii (IR) reușesc să pătrundă până în stratul dermei și dăunează stratului de colagen din piele. Radicalii liberi atacă celulele, AND-ul, anumite molecule (proteine, acizi graşi etc) și cauzează diverse disfuncții și reacții negative.
Pentru reducerea acestor daune ale pielii este necesară folosirea unor produse de protecție. Ropharma a lansat anul acesta Verattiva Sole, prima linie solară care protejează natural pielea de razele UVA, UVB, IR și de radicalii liberi. Produsele din gamă sunt recomandate pentru orice tip de piele,  fiind rezultatul unei experiențe acumulate pe parcursul multor ani de cercetăre și dezvoltare în domeniul cosmetic.
Formula exclusivă Specchiasol a dat viață acestui complex format din probiotice și fibre probiotice, capabile să acționeze ca antioxidant și să apere pielea de daunele radiațiilor nocive. Eficiența acestora se datorează prezenției revoluționarului ingredient PROBIOSUNFACTOR 2.0.

Fermentul Thermus Thermophilus din adâncurile oceanului previne apariția petelor, ridurilor  și a uscăciunii și protejează de daunele cauzate de razele UV și IR. Sedimentele naturale din bazinele  Brenta și Piave din compoziție sunt bogate în vitamina E, A, betacaroten, magneziu, calciu și fier. Împreună, au o acțiune intensa calmantă, indicată  în cazul iritațiilor. În plus, datorită gelului pur de aloe vera, calmează și hidratează  intens pielea. Uleiul de tirosina și uleiul de Luffa Cylindrică stimulează activitatea melanocitelor și producerea de melanină, îmbunătățind profilul lipidic al pielii și prevenind deshidratarea pe parcursul expunerii la soare.
Prezența bogată a acidului linoleic accelerează rapiditatea și intensitatea bronzului, restabilind bariera cutanată. De asemenea, datorită dipotasiului glicirinizat extras din lemn dulce, produsele Verattiva reduc efectele neplăcute cauzate de expunerea excesivă la soare, iar floarea de colț acționează ca un anti-aging natural, datorită celulelor staminale cu efect restructurant.

Produsele Verattiva se pot găsi sub formă de emulsie spray pentru protecție înaltă anti-aging SPF50 (recomandată și pentru copii), emulsie spray pentru o protecție înaltă anti-aging cu SPF 30 sau 15 și emulsie spray pentru intensificarea bronzului SPF6. Pentru îngrijirea și hidratarea pielii după expunerea la soare, se recomandă gelul de duș și balsamul pentru corp. Acestea sunt testate dermatologic, nu conțin nano materiale, parabeni, alcool, OGM, petrolați, SLES, SLS. De asemenea, sunt rezistente la apă, fiind eficiente chiar și pe piele umedă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod