Toshiba lanseaza laptopurile Satellite T110 si T130

Toshiba anunta prin SCOP Computers lansarea pe piata din Romania a laptopurilor ultra-subtiri Satellite T110 si Satellite T130, special create pentru utilizatori...
Toshiba anunta prin SCOP Computers lansarea pe piata din Romania a laptopurilor ultra-subtiri Satellite T110 si Satellite T130, special create pentru utilizatori dinamici, dar stilati, ce doresc sa detina un laptop care sa combine portabilitatea si performanta.

Noile modele permit utilizarea in miscare, iar datorita exceptionalei durate de viata a bateriei nu sunteti nevoiti sa le reincarcati, nici chiar dupa o zi de lucru. Laptopurile au dimensiuni reduse, de 29.5 cm pentru T110 si 33.8 cm in cazul modelului T130.

"Noile laptopuri de la Toshiba reprezinta modelul de legatura dintre netbook-uri, cum ar fi NB200, optimizat pentru durata bateriei si performantele laptopurilor ultra-mobile Satellite U500", afirma Thomas Teckentrup, General Manager, Toshiba Computer Systems Division Europe.

Cum majoritatea utilizatorilor  apreciaza echipamentele de dimensiuni reduse pe care le pot avea intotdeauna aproape si care le reflecta personalitatea, ambele modele au un design elegant, cu un finisaj stilizat, in variante de negru sau rosu metalic. Satellite T130 este disponibil si in versiunea alb perlat lucios. Cand sunt deschise, laptopurile isi pastreaza designul, culoarea carcasei si modelul finisajului si in interior.

Cu Toshiba Satellite T110 si T130 utilizatorii nu trebuie sa-si mai faca griji ca vor ramane fara baterie atunci cand nu exista posibilitatea reincarcarii acesteia. Chiar daca au un design compact, T110 ofera pana la 9 ore autonomie, iar T130 functioneaza pana la 11 ore, satisfacand si cel mai exigent utilizator.

Utilitatea laptopurilor este sporita si de tastatura full-size si touch-pad-ul Multi Touch Control, iar configurarea retelei nu mai este o provocare: cu Toshiba ConfigFree™, nu aveti nevoie de cunostinte de specialist pentru configurarea accesului online via WLAN, Bluetooth sau Mobile Broadband.

Ambele laptopuri sunt echipate cu o noua aplicatie, Toshiba LifeSpace, ce pune capat dezordinii de pe desktop si ofera utilizatorului o accesare personalizata a fisierelor si o organizare zilnica a activitatilor sau proiectelor.

Noile modele Toshiba Satellite T110 (2799 lei) si T13 (3099 lei), cu TVA si timbru verde inclus, sunt disponibile in reteaua distribuitorilor SCOP Computers incepand din acesta luna.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod