Sony ZX600, declaratia ta de stil

Sunetul perfect si stilul chic fac din castile Sony ZX600 cea mai buna optiune pentru fanii muzicii cu buget limitat.
Sunetul perfect si stilul chic fac din castile Sony ZX600 cea mai buna optiune pentru fanii muzicii cu buget limitat.  Designul este supraauricular, perfect adaptat urechii, pentru o auditie confortabila si o buna izolare a sunetului. In acest fel, utilizatorul va fi protejat de zgomotul de fond, si nici cei din jur nu vor fi agasati de muzica ce strabate prin difuzoare.

Castile se pot plia, lucru care faciliteaza depozitarea si transportul lor in geanta, dar si purtarea in jurul gatului. Designul compact le face potrivite si pentru a fi purtate pe sub gluga pe o vreme mai racoroasa.
Banda pentru cap poate fi ajustata pentru un maxim confort. Castile se conecteaza la sistemul Hi-Fi sau la MP3-ul din geanta printr-un cablu de 1,2 metri, plat, rezistent, bine atasat de difuzoare, care nu se incurca si nici nu se agata.

Avand o greutate de 220 de grame, respectiv 170 de grame fara cablu, castile sunt deosebit de usor de purtat, la plimbare, la jogging sau in drum spre serviciu. Cu un finisaj modern de aluminiu pe care este imprimat, discret, logo-ul Sony, si patru optiuni de culoare: albe sau negre cu accente de rosu, albastru sau gri, castile au un aspect stilat, ceea ce le face potrivite fiecarui tip de utilizator.


Difuzorul puternic de 40mm din neodim permite utilizatorului sa auda fiecare sunet asa cum a fost compus. Indiferent de genul de muzica ascultat – rock, pop sau jazz –, sau de volumul la care este ascultat, sunetul este extrem de precis si detaliat, de la bas profund la sunete ridicate.

Datorita puterii maxime de intrare de 1000mW, castile pot reda chiar si cele mai puternice inregistrari Hi-Fi. Pentru utilizatorii care isi doresc o pereche de casti de strada cu care sa asculte muzica din telefon, ZX600 reprezinta optiunea perfecta, fiind o combinatie excelenta intre calitatea buna a sunetului si pretul rezonabil.


Pret: 229 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod