Sony lansează VAIOTM Duo 11 cu ecran tactil şi funcţie pentru scriere de mână

Sony lansează VAIOTM Duo 11, un PC performant, care se transformă într-o tabletă inteligentă, intuitivă. Cu ajutorul designului Surf Slider, Ultrabook-ul performant VAIOTM Duo 11 poate fi transformat instantaneu într-o tabletă în timpul călătoriilor pentru navigarea pe internet, muzică şi filme.

La birou, productivitatea este maximizată prin folosirea tastaturii şi cu ajutorul performanţelor oferite de cele mai noi procesoare Intel® Core™ i5.

VAIOTM Duo 11 aduce scrisul de mână şi interacţiunea tactilă în experienţa Windows 8.

Utilizatorul poate scrie, desena sau accesa conţinutul media şi aplicaţiile pe ecranul tactil, luminos, Full HD cu tehnologie OptiContrast™.Un Stylus digital unic, sensibil la presiune permite utilizatorului să scrie de mână direct pe ecranul tactil, fie că ia notiţe, modifică diagrame sau semnalizează punctele cheie dintr-o prezentare. Funcţia de recunoaştere a scrisului permite adăugarea textului dorit fără utilizarea tastaturii. VAIOTM Duo 11 recunoaşte folosirea stylusului digital, ignorând astfel folosirea palmei pe ecran.

Ecranul Full HD de 11,6” cu tehnologie OptiContrast™ oferă o experienţă de vizualizarea fotografiilor şi a filmelor mult mai plăcută.
Utilizatorii se vor bucura de imagini bogate în detalii, de un contrast ridicat şi un unghi de vizualizare larg, chiar şi în condiţii de iluminare puternică. Funcţia QuickBoot permite pornirea PC-ului într-un timp foarte scurt. Atunci când utilizatorul nu îl mai foloseşte pentru o perioadă de timp, VAIOTM Duo 11 trece în modul “Sleep”, pentru a economisi energie, păstrând în siguranţă documentele. Cu ajutorul funcţiei “RapidWake + Eco”, repornirea PC-ului se realizează instant în exact starea în care a fost lăsat.


Chiar dacă e mic şi uşor, VAIOTM Duo 11 oferă utilizatorilor business beneficiile conectivităţii extinse, incluzând o serie de porturi şi interfeţe precum Bluetooth® SmartReady, USB 3.0, HDMI, Ethernet şi port VGA. Astfel, un proiector sau un ecran extern poate fi conectat cu uşurinţă fără folosirea unor adaptoare suplimentare. Noul Ultrabook PC hibrid VAIOTM Duo 11 va fi disponibil de la începutul lunii Noiembrie 2012.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod