Sony lansează în România noua gamă de produse Hi-Res Audio

Sunetele de înaltă rezoluţie te aduc mai aproape de prestația live a artistului, ca și când l-ai auzi pe scenă sau în studioul de înregistrări.
Sony aduce în România o gamă completă de produse Hi-Res, de la playerele Walkman, la căştile MDR-1, amplificatoare şi receptoare, până la sisteme Home-Cinema şi boxe wireless. În total, portofoliul Sony Hi-Res include 30 de produse.

Produsele au fost testate în premieră în România cu o serie de melodii Hi-Res din cel mai nou album al trupei Byron, Melancolic.  

Hi-Res audio în mişcare

Walkman ZX2, sunetul suprem în mişcare

Noul Walkman NW-ZX2, recent introdus la nivel mondial la CES 2015, aduce rafinamentul excepțional al standardului de înaltă rezoluție chiar în buzunar, oferindu-ți o audiție peste calitatea unui CD chiar și atunci când ești în mișcare.

Noul Walkman NW-ZX2 cu un design impresionant beneficiază de tehnologiile S-Master HX™ și DSEE HX™ ce păstrează fiecare nuanță a înregistrării originale.
Amplificatorul Sony S-Master HX păstrează în întregime detaliile semnalului audio în timpul procesării pentru a ajuta redarea cu acuratețe a sunetelor. Această tehnologie procesează cantități mari de date în format audio minimizând zgomotul și distorsiunea.


Tehnologia DSEE HX recreează sunetele înalte care sunt pierdute în timpul procesării semnalului audio. Sunetele ce au ca sursă fișiere MP3 sau CD sunt îmbunătățite, extinzând frecvența și profunzimea peste calitatea originală, până aproape de calitatea Hi-Res (corespunzând frecvenței 192 kHz/24-bit audio).

Noul Walkman NW-ZX2 suportă codecul LDAC, care îți permite să asculți muzică la o calitate ridicată chiar și prin conexiune wireless, transmițând pachetele de date de trei ori mai eficient și mai rapid decât prin Bluetooth.
În plus, vei aprecia cu siguranță capacitatea de stocare internă de 128GB ce poate fi extinsă, printr-un card microSD până la 256GB, spațiu suficient pentru mai mult de 1.700 de piese în format audio de înaltă rezoluție (spațiul ocupat de o piesă ajunge până la 150MB).


Gama completă Sony Hi-Res include opt modele de căşti, patru modele de Walkman, opt modele de boxe, şase modele de amplificatoare şi receptoare, smartphone-urile şi tableta Xperia Z3 şi un dictafon.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod