E-Boda păstrează amintirile vii cu rama foto digitală Amazing Moments LED 860

E-Boda redefinește clasicul album foto și prezintă un accesoriu de design care menține vii amintirile preferate. Cu o carcasă metalică minimalistă, rama foto digitală Amazing Moments LED 860 își găsește ușor locul fie în casă, fie la birou, iar liniile elegante o transformă într-o piesă de de decor dinamică. Datorită aspectului modern, rama foto digitală  se integrează ușor în orice spațiu, devenind punctul de atracție al încăperii.  Amazing Moments LED 860 este disponibilă pe site-ul E-Boda și în magazinele partenere la prețul recomandat de269 lei.

Carcasa din finisaje metalice integrează un ecran de 8 inci cu o rezoluție  de 800x600 pixeli.
Ecranul ramei foto digitale folosește tehnologia LED, ce oferă fotografiilor și filmelor un plus de luminozitate și claritate, pentru ca acestea să fie vizibile indiferent de condițiile de iluminare din încăperi.  Dispozitivul este prevăzut atât cu o intrare USB 2.0, cât și cu un slot compatibil cu  cardurile de memorie SD/SDHC, oferind un spațiu de stocare de până la  8 GB, respectiv 16 GB. Astfel, utilizatorii pot reda un conținut variat, de la fotografii și clipuri video din vacanțe sau muzica preferată, până la documente text.
Mai mult, pe lângă funcția principală de redare a imaginilor, Amazing Moments LED 860 vine și cu funcții secundare de afișare a ceasului, calendarului și alarmă pentru notificări.

În lipsa unui alt dispozitiv pentru divertisment, rama foto digitală poate fi luată și în călătorii, aceasta reușind să suplinească cu ușurință lipsa unui televizor.  Datorită dimensiunilor sale compacte, folosind slot-urile speciale pentru descărcarea datelor,  Amazing Moments LED 860 poate fi folosită cu succes pentru a reda filmele și serialele preferate, alungând plictiseala din timpul drumurilor lungi.

Modelul Amazing Moments LED 860 este disponibil online, pe www.e-boda.ro, și în magazinele partenere la prețul recomandat de 269,90 lei.
Mai multe detalii despre produs se găsesc pe site-ul companiei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod