Card flash USB Philips Elite Edition

Stochezi fisierele personale cu stil folosind cardurile flash USB Philips Elite Edition. Ai mereu informatiile valoroase cu tine, pentru a comuta si impartasi fisiere de...
Stochezi fisierele personale cu stil folosind cardurile flash USB Philips Elite Edition. Ai mereu informatiile valoroase cu tine, pentru a comuta si impartasi fisiere de dimensiuni mari, pana la 4G sau 8G, capacitatile de stocare ale celor doua modele din gama. Te bucuri de performanta si de un aspect deosebit de elegant.

Designul sofisticat al cardurilor USB Philips Elite Edition imbina stilul cu functionalitatea. Au dimensiunea unei carti de vizita, intr-un corp modern de aluminium de 3 mm, fiind proiectate pentru a se potrivi perfect in portofel.
Carcasa din aluminium are finisaj de ultima generatie, care confera un aspect pretios si modern, de inalta tehnologie.

Conesiunea USB este flexibila, potrivindu-se perfect in orice port USB. Usurinta utilizarii este un factor important pentru acest card flash USB plug and play. Datorita conexiunii USB ultra-subtiri si flexibile, pe care o poti rasuci si indoi, vei experimenta un mod usor de a partaja si salva informatiile.

Transferul de date este rapid cu tehnologia USB 2.0 de mare viteza, prin care se reduce semnificativ timpul de asteptare atunci cand copiezi fisiere multimedia de mari dimensiuni pe sau de pe hard discul calculatorului.
Mai mult, permite sincronizarea fisierelor intre intreg calculatorul si cardul falsh USB. Prin compresia automata a fisierelor se creeaza mai mult spatiu liber. Iti permite sa iti protejezi datele personale impotriva accesului neautorizat prin simpla utilizare a unei parole, prin criptarea AES pe 256 de biti.

Cardul flash USB Philips Elite Edition are inclusa o suita software completa, care ruleaza automat de pe unitatea falsh USB si iti permite accesul la caracteristici utile precum: protectia parolei, sincronizarea fisierelor, comprimarea datelor, informatii USB.
In plus, ofera un test de 30 de zile pentru Portable Microsoft Outlock Express, sincronizarea articolelor preferate si navigarea pe internet fara urme.

Philips mai are in portofoliu inca doua game de memorie flash USB. USB Vivid Edition, cu capacitati de stocare de 2, 4, 8, 16 si 32 GB, te ajuta sa stochezi cu usurinta fisiere, fotografii, muzica, cu un design plin de culoare: galben canar, roz jeleu, purpuriu ultraviolet, verde absint, albastru electric, portocaliu "rasarit de soare". Gama USB Memento edition, cu capacitati de stocare de 4, 8, 16 si 32 GB,  ofera confort si protectie in acelasi timp.
Are toate functiile necesare pentru a stoca si partaja datele importante si, gratie brelocului atasat, o poti purta intodeauna cu tine.

Philips Elite Edition  8 GB costa 175.9 lei
Philips Vivid Edition 16 GB 209.9 lei
Philips Vivid  Edition 8 GB 110.9 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod