Allview F1 X-perience – Unlimited Experince

Daca esti o persoana activa si ai in permanenta in geanta 2 telefoane, daca esti dependenta de Internet si iti doresti un cadou special de Martisor, avem pentru tine solutia potrivita: ultimul model de telefon Allview.
Daca esti o persoana activa si ai in permanenta in geanta 2 telefoane, daca esti dependenta de Internet si iti doresti un cadou special de Martisor, avem pentru tine solutia potrivita: ultimul model de telefon Allview.

Dual SIM-ul inteligent F1 Experince se face remarcat prin designul elegant si datorita specificatiilor de top: conectivitate WiFi, TV Analog + REC, meniu customizabil, jocuri 3D, efect voce, mesagerie vocala. Telefonul ofera acces la platformele de socializare, suporta Internet Browser, streaming media, download fisiere de pe You Tube, Vremea, Bursa, Cursul valutar, Google Search, Google Calendar, Picasa, Flickr.

Ecranul terminalului este un touchscreen de 3" care face posibila vizionarea programelor TV la o calitate exceptionala si ofera feedback tactil atunci cand se face o selectie pe ecran cu ajutorul widgeturilor, ce pot fi deplasate prin drag and drop.

Senzorul de miscare permite schimbarea wallpaper-ului, a canalului TV si a modului de afisare pe ecran (portret sau peisaj), a canalului radio, a melodiei din playlist, gestionarea jocurilor si a apelurilor  (Turn to mute – asigura oprirea soneriei prin simpla intoarcere a telefonului cand nu doriti sa fiti deranjat).


La capitolul conectivitate, F1 X-perince exceleaza. Este dotat cu WiFi, GPRS, Bluetooth, Wap si asigura accesul direct catre cele mai citite siteuri (Capital, Libertatea, Evenimentul Zilei).

Suporta email si chat prin SMS.

F1 X-perience este destinat si pasionatilor de social networking deoarece vine cu eBuddy preinstalat si asigura comunicarea cu utilizatorii Yahoo si MSN Messenger, Facebook, Google Talk dar si ICQ si Aol Instant Messenger.

Terminalul este prevazut cu un player audio,  radio FM si inregistrarea FM, permite inregistrarea mesajelor vocale receptionate in memorie dar si modificarea vocii apelantului datorita functiei "efect voce".

Calitatea fotografiilor este garantata de camera de 3.2 MP cu Led Flash.
Acestea pot fi stocate pe cardul T-Flash de pana la 16 GB, alaturi de clipurile video si melodiile preferate.

Dotarile tehnice, grija pentru detalii si designul fluid fac din F1 X-perince gadgetul de top pe care ti-l doresti de Martisor!

Telefonul poate fi achizitionat din magazinele Fonomat, Proton, Euro GSM, reteaua Selgros Cash&Carry, de la comerciantii din toata tara si magazine online in schimbul a 799 lei.

Unlimited Experience. Allview F1 X-perience
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gheorghe Marian pe 20 Dec 2011, 17:39
    nu pot sa incarc bateria

    s-a descarcat complet si nu mai permite incarcarea.

    2
    0

  • benji pe 7 Dec 2010, 23:59
    parere

    mah oameni.....F1 experience e ff bun daca privim raportul pret calitate dar totusi..eu il am de 4 luni, mi s-a descarcat odata si nu l-am mai incarcat 2 zile apoi dus a fost am incercat sa il incarc si cu alt incarcator cei de la service spun ca nu e prajit...pe scurt e de rahat:)

    0
    1

  • zuza pe 10 Nov 2010, 22:28
    F1 -Xperience

    oameni buni ... am acest telefon de kateva luni bune ... l-am luat pe ideea de a nu mai umbla ku sapte mii de telefoane dupa mine, sunt f multumita de el - imi ofera cam tot ce am nevoie -de la internet pana la jokuri ... nu vad d c se tot bate apa`n piua ka nu e un telefon bun ... ah! ca are el bubitele lui ... asta e partea a2a - am azut f des postandu-se despre ecranul lui tip oglinda ... dar ce draga?! doar asta are?gasesti si la nokia... si pana la o adika pui frumos mana ka o umbelutza la ecran si vezi Giugiuc!... :)

    1
    0

  • trohanel pe 31 Oct 2010, 16:02
    setari pe youtube

    aceiasi problema ca florin73.stie cineva cum se face?

    0
    1

  • Florin73 pe 23 Iul 2010, 17:34
    intrebare

    Ce setari imi trebuie ca sa mearga fisierele de pe YouTube?cind apas pe un fisier imi apare "Activati redarea in flux?" apas pe "Da"si nu se deschide fisierul.

    1
    0

  • Gundhardt pe 17 Iul 2010, 01:21
    Parere

    Ba fratilor.1.Este foarte ieftin 2.Are multe aplicatii. uiteti-va la alte telefoane .care depasesc suma de 700 lei,cat valoreaza Allview f1 x-perience...si nu au nici 50% din aplcatiile care le are ..F1.x-perience

    0
    1

  • lore pe 4 Iun 2010, 20:13
    parere

    Spuneam despre T1.

    0
    1

  • lore pe 4 Iun 2010, 20:09
    parere

    Am telefonul de 6 luni si merge super.

    0
    1

  • Alina pe 18 Mai 2010, 16:35
    parere

    Am avut ocazia sa butonez un T1 Vision al unui prieten si mi s-a parut chiar ok. Am receptionat 6-7 canale cu usurinta si va pot spune ca prietenul meu e chiar multumit.

    0
    1

  • Seby pe 10 Apr 2010, 01:06
    parere

    Cristi , lucrezi la Samsung cumva ? Pai compari sustinerea si promovarea statului corean cu ceva din RO ? Esti cel putin deplasat. Am avut si Samsung dar si Allview si nu e chiar asa. Allview e chiar o optiune foarte ok pt ca tipii de acolo chiar iti asigura suport iar Samsung nu. Iar diferenta de pret dintre cele 2 branduri chiar e bunicica.

    1
    0

  • Cristi pe 8 Mar 2010, 16:34
    parere

    Ce sa zic telefonul e varza ca si T1 Vision si daca comparam cu un samsung cu aceleasi carecteristici vedem ca samsung-ul e mai bun . Degeaba are el 2 sim daca atunci cand vb al el se intrerupe sau tv tuner ca oricum in orase nu merg doar daca te duci la peste oricum in concluzie TELEFOANELE ALL VIEW SUNT NISTE JEGURI

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod