Systane Ultra, motivul ochilor sănătoși

Ochiul uscat este rezultatul direct al zonelor uscate care s-au format pe ochi din cauza cantității inadecvate de lacrimi sau a evaporării prea rapide a lacrimilor.
Din cauză că aceste zone uscate pot cauza ruperea rapidă a filmului lacrimal, pot duce la un lanț de simptome din ce în ce mai grave. 

Ochiul uscat pote fi cauzat de mulți factori: atmosferă uscată, vânt, lentile de contact, vârsta, probleme medicale, expunere la fum, aer condiționat, dar și de schimbări hormonale.

Ce se ascunde în spatele schimbărilor hormonale

Hormonii ajută la stimularea producției de lacrimi. Drept rezultat, schimbările hormonale pot reduce producția naturală a lacrimilor. Deși se știe că sarcina și menstruația afectează producția de lacrimi, este de asemenea adevărat că și atunci când femeile intră la menopauză va apărea aceași problemă.  Acest lucru poate ajuta la explicarea motivului pentru care femeile sunt mai des afectate de ochiul uscat decât bărbații.

Systane Ultra combate cauzele pe două fronturi

Lacrimile oftalmice Systane Ultra combate aceste cauze ale ochiului uscat pe două fronturi: (1) oferă ochilor hidratare imediată și (2) ajustează pH-ul pentru a se potrivi cu pH-ul natural al ochilor. Ca urmare, ochii scapă de disconfortul uscăciunii oculare și rămân hidratați o perioadă mai lungă de timp. 

Systane Ultra oferă un strat lubrifiant de lungă durată pentru ca pleoapele să alunece mai ușor. Acest strat nu doar protejează zonele uscate, ci chiar le oferă un mediu sănătos în care acestea se pot vindeca.

Systane Ultra se poate utiliza ori de câte ori este nevoie, pe parcursul întregii zile, chiar și în timpul purtării de lentile de contact. Produsul poate fi utilizat și înainte de sau după îndepărtarea lentilelor de contact. 
Protecție extinsă înseamnă că ochii se simt confortabil mai mult timp, cu mai puține administrări. Systane Ultra este disponibil în farmacii, în flacoane de 10 ml. 

Ref.:
1.Systane Ultra - Instrucțiuni de utilizare 
 [Surse: Site, Prospect, Brief, Dosar Familia Systane – Gama completă]
SYS201610014

Novartis Pharma Services România SRL

Lakeview Office Building
Str. Barbu Văcărescu, nr. 301-311, et. 1
sector 2, cod poștal 020276, București, România

informatie.medicala@novartis.com
drugsafety.romania@novartis.com