DHI - solutii împotriva căderii părului

Atât la bărbați cât și la femei, pierderea podoabei capilare se întâlnește foarte des, iar specialiștii DHI Global Medical Group, clinică internațională specializată în implantul de păr, au creat șampoane și loțiuni speciale pentru a trata și preveni căderea părului.
Șamponul împotriva căderii părului este special creat pentru prevenția și tratamentul stopării căderii părului. Este recomandat atât femeilor, cât și bărbaților, fiind disponibil pentru păr normal, gras și uscat. Printre ingredientele active enumerăm:
Biotina care ajută la menținerea firului de păr sănătos, previne despicarea și în general ajută la o bună funcționare și dezvoltare a firului de păr;
oligopeptidele de ultima generație care ajută la prelungirea perioadei de dezvoltare a firului de păr;
vitamina PP are un rol important la îmbunătățirea funcției foliculului și la întărirea firului de păr;
agenții tensioactivi curăță fără să producă iritații;
oligoelementele de Bronz, Magneziu, Zinc, recomandate în cazurile de cădere a părului și subțierea firului de păr.
Soluție împotriva căderii părului – recomandată în tratarea și prevenția căderii părului, atât la bărbați cât și la femei.
Biotina și extractul de ginseng stimulează dezvoltarea și întărirea firelor de păr, dar și protecția părului. Printre ingredientele active amintim:
extractul de mazăre, oligoelemente de bronz, Magneziu, Zinc care ajută la stoparea căderii părului și stimularea dezvoltării lui.
oligopeptidele prelungesc perioada dezvoltării firului de păr, extractul de Ginseng contribuie la întărirea și căderea firului de păr, tonifică în paralel și microcirculația scalpului.
Biotina și vitamina PP ajută la întărirea și protecția părului.
De asemenea, specialiștii DHI au creat și două produse recomandate a fi folosite după realizarea implantului de păr: șamponul extra mild special creat pentru îngrijirea părului și scalpului după implant de păr, având proprietăți complexe de calmare.
În completarea lui se folosește loțiunea calmantă bogată în extract de aloe care scade iritația și inflamația post-intervenție. De asemenea, hidratează și protejează scalpul. Produsele pot fi achiziționate de la LookClinic, clinică specializată în implantul de păr, precum și din alte magazine online.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod