Strategii bazate pe știință, care accelerează metabolismul și te ajută să trăiești mai mult

Un metabolism care funcționează corect nu îți asigură doar un corp armonios, ci și o sănătate de fier și o viață mai lungă.
Dacă ai un metabolism mai lent și crezi că ești „condamnată pe viață” pentru că totul este genetic, medicii te pot asigura acum că oricine poate lua măsuri pentru a-și îmbunătăți sănătatea metabolică. Mai mult, ei au descoperit că longevitatea este strâns legată de un metabolism sănătos, așa că merită să încerci aceste strategii științifice, chiar dacă scopul tău nu este să slăbești:
 

 
1. Prioritizează masa musculară

 
 
Menținerea mușchilor (și, prin urmare, a forței și a funcției fizice) pe un piedestal în fiecare zi și pe tot parcursul vieții este probabil una dintre cele mai bune strategii pentru o viață lungă și sănătoasă.
Aportul suficient de proteine este esențial în acest demers, la fel că și activitatea fizică, relatează MindBodyGreen.
Ann Kulze, expert în nutriție și autoarea bestsellerului Eat Right for Life vorbește despre pilonii studiați ai alimentelor integrale și mișcării regulate. „O nutriție bazată pe plante pline de culoare și activitatea fizică zilnică alimentează un metabolism activ și hrănesc sănătatea cardiometabolica pe termen lung, așa că sunt fundamentale.”

Citește continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod