Sănătate. 3 paşi esenţiali pentru a avea o dantură frumoasă

Detartrajul este primul lucru de care trebuie să ţii cont cu rigurozitate şi să nu sari peste sesiunile de igienizare a dinţilor tăi.
Fumatul, consumul excesiv de cafea sau ceai, antibioticele luate în copilărie, consumul de alimente colorate sau doar moştenirea genetică ori îmbătrânirea sunt tot atâtea cauze ale colorării danturii înspre alb-gălbui. Astfel că pentru mulţi pacienţi, albirea dinţilor nu înseamnă numai recăpătarea zâmbetului strălucitor, ci chiar recăpătarea încrederii de sine.

Dacă vrei să ai o dantură perfectă, iată care sunt principalii paşi recomandaţi de Dr. Manuela Lupaşcu, medic stomatolog la clinica LLLDental, unde găseşti cea mai eficientă soluţie stomatologică de albire a dinţilor, unul dintre cele mai bune dispozitive medicale cu laser, dezvoltate special pentru cabinetele stomatologice (laserul laserului EPIC™).


1.
Primul pas în a obţine dinţi frumoşi este o igienizare corectă (detartraj).

2. La scurt timp se apelează la tehnicile de albire a dinţilor.

3. Abia după aceşti doi paşi se vor începe orice lucrări dentare restauratoare sau de acoperire a dinţilor cu diferite tipuri de lucrări. Este indicat să se urmeze aceste proceduri în ordinea menţionată mai sus deoarece lucrările dentare (fie ele obturatii, coroane sau faţete) vor avea o culoare asemănătoarea cu cea a restului dinţilor dumneavoastră, culoare ce trebuie să fie în concordanţă cu nouă culoarea a dinţilor obţinută în urmă procesului de albire.


În ce constă albirea dinţilor la cabinet?


Albirea în cabinet constă în aplicarea unui gel cu substanţă activă pe suprafaţa dintelui după ce s-a realizat izolarea gingiei şi a părţilor moi. Este activat de o lampă specială, timp în care pacientul stă relaxat pe scaun într-o ambianţă plăcută.
Este o metodă rapidă şi foarte eficientă. Rezultatele albirii sunt spectaculoase, obţinându-se albiri în medie cu 2-4 nuanţe mai deschise.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod