La DENT ESTET ai cele mai avantajoase solutii financiare pentru tratamentul stomatologic

Ai tot amanat momentul inceperii tratamentului de teama costurilor? Este bine sa tratezi problemele din timp pentru a evita agravarea acestora. Acum ai si mai multe optiuni de plata multumita grupului DENT ESTET.

Ai tot amanat momentul inceperii tratamentului de teama costurilor? Este bine sa tratezi problemele din timp pentru a evita agravarea acestora. Acum ai si mai multe optiuni de plata multumita grupului DENT ESTET.

Clinica dentara ofera cele mai multe modalitati de plata pacientilor sai, dorind ca acestia sa se bucure de aceleasi servicii premium alegand una dintre cele 5 optiuni de plata potrivite fiecarei persoane:
1.    Plata integrala -  5% reducere din costul total
2.    Plata per sedinta – rate egale, achitate la fiecare sedinta
3.    Abonament individual – OPAL 15, QUARTZ 35, ZIRCONIU 50
4.    Plata in 2 transe – doar pentru tratamentele de protetica dentara
5.    DENT ESTET Plan 12 – 12 rate lunare fixe cu dobanda 0%


Extrem de avantajos pentru cei care doresc sa beneficieze de un discount semnificativ acordat in cazul unui tratament cu un cost ridicat este sa plateasca integral, beneficiind in acest fel de 5% reducere.

Recomandam celor care doresc aparat dentar INCOGNITO, FAST & FIXED sau au un plan de tratament complex si posibilitatea platii integrale.

O alta modalitate de plata preferata de cei cu venituri fixe este plata per sedinta care presupune achitarea unei rate egale la fiecare vizita. Asadar, indiferent ca intr-o sedinta beneficiaza de serviciul implantologic dentar, albire profesionala sau aplicarea unei lucrari protetice, pacientul va plati aceeasi suma fixa calculata la suma totala a planului de tratament.

Abonamentele stomatologice sunt cele mai raspandite modalitati prin care un pacient beneficiaza atat de discounturi avantajoase, cat si de gratuitati si beneficii pentru alti membrii ai familiei. Pentru cei constienti de importanta igienei orale si care au planuri de tratament pe termen mediu si lung, recomandam sa isi aleaga unul dintre cele 3 abonamente DENT ESTET: OPAL 15, QUARTZ 35 si ZIRCONIU 50.
 
In cazul tratamentelor de protetica dentara, plata se poate face in doua transe, la inceputul lucrarilor si la sfarsitul tratamentului.
Acest fapt inlesneste plata serviciului de catre pacient pentru ca acesta sa poata opta pentru cele mai bune servicii.
Introdus recent, cel mai extins plan financiar de plata pentru servicii stomatologice din tara, DENT ESTET Plan 12 reprezinta o modalitate extrem de accesibila si potrivita tuturor celor care doresc servicii dentare premium cu cel mai avantajos sistem de plata. DENT ESTET Plan 12 presupune achitarea tratamentului in 12 rate lunare fixe, fara comision sau avans, totul fiind extrem de transparent si simplu, fiind realizat in parteneriat cu Banca Transilvania.


Programeaza-te la o consultatie si impreuna cu medicul dentist alege optiunea de plata potrivita tie!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod