În România, doar 30% dintre adulți au toți dinții naturali


În cadrul seminarului, participanții beneficiază de o consultație de specialitate și un plan detaliat de tratament și au oportunitatea de a discuta deschis cu specialiștii implantologi ai clinicii despre opțiunile pe care le au. Evenimentul va fi realizat periodic, iar accesul la programul „Implant Connect” se va face printr-o simplă înscriere pe site-ul clinicii – www.dentestet.ro.

Prezent la seminarul de anul acesta, Wolfgang Lechner, director internațional de vânzări în cadrul companiei care a inventat sistemul revoluționar de implanturi Fast&Fixed, a prezentat participanților beneficiile implanturilor Bredent de calitate superioară.


Intervenții de reconstrucție dentară realizate în cadrul „ImplantConnect”


Pentru a înțelege cât mai bine ce presupune o intervenție implantologică, cei prezenți în cadrul primei ediții au avut ocazia de a asista la un tratament de reconstrucție dentară realizat de unul dintre medicii diviziei de implantologie a grupului de clinici.

Ne dorim ca, prin aceste seminarii, să le asigurăm candidaților pentru implant dentar acces la toate informațiile de care au nevoie pentru a lua o decizie corectă în alegerea tratamentului.
Tocmai de aceea, le-am oferit ocazia de a urmări în timp real cum se desfășoară o astfel de operație în condiții optime de siguranță și confort
.” – Catrinel Hagivreta, Director Executiv DENT ESTET.

Pacientul care a beneficiat de o astfel de procedură este Valentin, un tânăr de 31 de ani care necesită o reabilitare totală a danturii. Din cauza unor carii complicate și a altor probleme netratate la timp, pacientul și-a pierdut o parte din dinți, astfel fiindu-i afectate masticația și aspectul fizionomic.
El a fost atent investigat și diagnosticat, iar planul de tratament a fost elaborat de echipa de medici ai diviziei de implantologie dentară din cadrul grupului de clinici. Tratamentul de reconstrucție dentară va fi unul de durată. Prima etapă din planul de tratament a fost realizată prin inserarea de implanturi în maxilarul inferior, urmând ca maxilarul superior să fie tratat în perioada următoare prin proceduri mai complexe, printre care extracții, sinus lifting, augmentare osoasă și, ulterior, implanturi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod