Cum să alegi cea mai bună metodă de albire a dinților?

Vrei să ai dinţii mai albi, dar nu ştii care metodă de albire este cea mai bună? Află de la un medic stomatolog cum să faci alegerea corectă!
Conform Academiei Americane de Stomatologie Cosmetică (AACS), zâmbetul reprezintă trăsătura cea mai apreciată în interacțiunea cu ceilalți, atât pe plan personal, cât mai ales profesional. Și tot studii citate de AACS arată că albirea dinţilor este cea mai solicitată procedură estetică din aria stomatologică și popularitatea acesteia continuă să crească.

Există, însă, mai multe metode de albire a dinților şi poate să fie dificil pentru fiecare să facă cea mai bună alegere.


Cum să alegi cea mai bună metodă de albire a dinților?


Printre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ai în vedere atunci când cauţi cea mai bună metodă de albire este legată de alegerea unui stomatolog bun şi să cunoşti cât mai multe informaţii despre toate procedurile de albire, avertizează dr. Răzvan Boberis, medic stomatolog la Clinica 32 din Bucureşti.

Potrivit specialistului, rezultatul depinde de produs, medic, procedură, culoarea naturală a dinților.
Întotdeauna primează numărul de nuanțe modificate și timpul record în care această cosmetizare este realizată. Doar că adevărul este că sunt mai mulți factori implicați pe care trebuie să-i ai în vedere ca să faci alegerea cea mai bună.

Iată care sunt sfaturile specialistului şi cum să alegi cea mai bună metodă de albire a dinţilor:


1. Nu căuta produse de albit dinții, ci medici care promit asta!

Alege cea mai bună metodă de albire a dinților prin a pune în prim plan specialistul, și nu produsul. Să alegi cel mai bun dentist este, de fapt, o metodă de a alege cea mai bună tehnică și cele mai bune aparate.
Stomatologii, la fel ca profesioniștii din oricare alt domeniu, au interese diferite. Iar cei care sunt cu adevărat interesați de albirea cosmetică au și cele mai bune rezultate. Ce îi diferențiază de ceilalți?  
  • Acordă atenție la detalii atunci când efectuează tratamente de albire
  • Caută mereu produse care dau rezultate bune cu efecte secundare puține
  • Sunt în permanență conectați la tehnologiile de ultimă generație și la cele mai noi proceduri din domeniu
  • Încearcă mereu produse noi pentru a ști care funcționează cel mai bine
  • Atunci când găseşti un astfel de doctor, fii sigură că ai găsit cea mai bună metodă de albire a dinților.

2. Informează-te despre procedura de albire utilizată

Există albire cu lampă, cu gutiere sau internă. Există avantaje la fiecare metodă în parte, însă o metodă foarte eficientă, așa cum este albirea cu ajutorul lămpii, reduce la minimum stresul și riscurile la care sunt supuși dinții, oferind rezultate reale imediate. Durata necesară albirii dinților este foarte mică, aproximativ 45 de minute.

3. Citeşte studiile care arată că cea mai mare eficienţă o au procedurile de albire executate de către medicul stomatolog

Cei care își doresc un tratament de albire al dinților trebuie să știe un lucru foarte important încă de la început: doar prin prezentarea la medicul stomatolog vor obține un rezultat satisfăcător. Toate procedurile făcute la stomatolog sunt mai eficiente.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod