Veninul scorpionilor poate trata cancerul la creier

Veninul de scorpion a fost testata ca si tratament pentru tumorile pe creier, deoarece odata cu incepatura este eliberat un amestec de neurotoxine care contine peptide. Aceste peptide ancioneaza la nivelul celulelor canceroase, lansadu-le sanatoase pe celelalte.
Peptidele sunt molecule ce unesc doi sau mai multi aminoacizi, construid astfel blocuri de proteine.

In timpul testelor, moleculele au invadat tumorile de la nivelul sanilor, pielii, creierului dar si tesuturile plamanilor. Cercetatorii americani de la compania TransMolecular din Cambridge, Massachusetts, sustin ca acum au atasat iod radioactiv la peptide. Scopul era sa observe daca aceasta combinatie poate fi folosita fara ca in organism sa fie eliberate doze letale de radioactivitate.

Anul trecut a avut loc un alt test la care au participat 59 de persoane care sufereau de diferite forme de cancer la creier incurabile.
Astfel, oamenii de stiinta au injectat agentul numit TM601 direct in tumoarea. Toti pacinetii de atunci au murit, dar cei care au primit o doza mai mare au supravietuit inca 3 luni.  

Sursa: Mailonline. ro.uk
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • baidoc alexandra pe 22 Nov 2008, 12:54
    Cel mai bun leac

    Parerea mea pentru acest leac este foarte buna. Acest tratament ii va ajuta pe cei care au cancer la creier sa traiasca. Doamne ajuta!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod