Un partener de cursa lunga pentru Spitalul Marie S. Curie

Dupa ce in 2007 a sponsorizat modernizarea saloanelor Spitalului pentru copii Marie Curie, anul acesta Walmark a donat aceleiasi clinici materiale si ajutoare in valoare de 50.000 RON.
Cea mai recenta donatie s-a focalizat pe suplinirea rezervelor de material medical ale Sectiei 3 de pediatrie din spitalul Marie S. Curie si a constat in seringi. Toate aceste actiuni se incadreaza unei platforme ample prin care Walmark se implica in protectia si ajutorarea copiilor.

Astfel, in 2007 Walmark a sprijinit Crucea Rosie din Romania, Fundatia Lucia, precum si Atletic Club Iacris Bucuresti, o asociatie sportiva care are ca scop indrumarea copiilor catre un mod de viata sanatos.

"Speram ca initiativa Walmark sa ofere un model tuturor companiilor care doresc sa faca donatii" a declarat domnul doctor Florea Iordachescu, Directorul Spitalului Marie Curie din Bucuresti.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana pe 20 Sep 2008, 22:42
    Model...

    Doar initiativa si exemplu dar si multa reclama de bani extrem de putini - in rest nu reprezinta nimic pentru "cineva" care a preluat un lant mare de mari magazine romanesti si care nu fac nimic pentru actionarii sai!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod