Un nou tratament pentru persoanele supraponderale



Procentul persoanelor supraponderale din Romania este de aproximativ 60% din populatia de peste 18 ani, respectiv aproape 10 milioane de locuitori, din care insa numai 3-4 milioane au fost diagnosticati de medicii specialisti. Compania Walmark a lansat in Romania suplimentul alimentar Clarinol, cu o formula unica, eficienta in controlul greutatii. Ingredientul special continut in acest supliment este acidul linoleic conjugat, care are proprietatea de a facilita eliminarea grasimilor din corp fara a afecta masa musculara.
"Conform studiilor pe care le-am realizat pe o perioada de 6 luni pe subiecti supraponderali, consumul de Clarinol a contribuit vizibil la reducerea masei corporale, grasimea fiind redusa de pe coapse si abdomen, iar raportul dintre talie si solduri a scazut", a declarat dr. Sandra Einerhand, directorul de nutritie si toxicologie din cadrul Lipid Nutrition. Noua terapie poate fi utilizata in egala masura de femei si barbati, previne depozitele de grasime, contribuie la mentinerea masei musculare, dar si la reducerea colesterolului in sange.
Directorul Institutului Lipid Nutrition a subliniat ca procesul de inhibare a grasimilor se produce datorita unei enzime, doza eficienta fiind de 3,4 grame. Corpul se modeleaza, reducandu-se tesutul adipos de pe abdomen si coapse. Un lucru important, a precizat specialistul olandez, este acela ca dupa tratament, care este bine sa dureze intre 2 si 6 saptamani, grasimea nu se mai reface. I.G.

 

Comentarii (4)


  • savancristina@yahoo.com pe 7 Mar 2006, 01:01

    m-am ingrasat iarna asta 3 kg ,cum sa slabesc cat mai repede?nu beau cafea si nu fumez in schimb mananc multe dulciuri,cu ce sa inlocuiesc dulciurile (sa fie dulce dar sa nu ingrase)?

    0
    0

  • GETA pe 8 Mar 2006, 13:54
    INTREBARI

    Ne poate spune cineva care a folosit acest produs daca a slabit cu el? Daca trebuie tinuta si o dieta? Cit trebuie folosit? Ce produse similare mai sunt pe piata si aavut efect?

    0
    0

  • magda pe 8 Mar 2006, 20:15

    cu cat si de unde se poate cumpara asa ceva? si eu am probleme cu greutatea si as dori sa-l incerc.

    0
    0

  • GRAUNTE DANIEL pe 9 Mar 2006, 07:57
    renunta la dulciuri

    in schimb ai putea consuma fff bine fructe care de obicei sunt indicate in curele de curatare a organismului si in curele de slabire

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod