Un nou medicament pentru vezica hiperactiva

Medicamentul Gelnique a fost aprobat de Food and Drug Administration (FDA) si este un gel cu clorhidrat de oxibutinin care se aplica zilnic pe diferite zone ale corpului: coapse, abdomen sau umeri.
Gelul a fost aplicat timp de 12 saptamani la 789 de persoane cu vezica hiperactiva, iar rezultatele au fost favorabile. Noul medicament va fi disponibil pe piata din primavara aceasta.

Potrivit reprezentantilor companiei producatoare, gelul prezinta foarte putine efecte adverse pentru ca se aplica pe piele si metabolizarea nu are loc in ficat. Din cei 789 de pacienti carora li s-a administrat medicamentul doar 6.9% au prezentat senzatia de gura uscata.

Sursa: www.medpagetoday.com
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • monica pe 19 Feb 2009, 13:59
    medicament nou pentru vezica hiperactiva

    ma confrunt cu aceasta problema de mai bine de 12 ani si deja nici unul din medicamentele existente-vezicare, ceris nu mai au nici un efect. va rog din tot sufletul sa dati mai multe detalii-numele producatorului, cand il vom gasi in farmacii etc..sunt disperata, nu pot nici sa merg la munca, nu mai pot tine deloc, fac pe mine si nici macar nu mai simt, am doar 32 de ani si poate Gelnique ma va ajuta!Va multumesc!

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod