Un nou club pentru cei preocupati de sanatate si frumusete

Cei preocupati de sanatatea si frumusetea pielii lor sunt invitati sa se inscrie in Clubul Dermoconsumatorilor, comunitatea celor care folosesc produse dermatocosmetice.
In cadrul acestui club, membrii vor beneficia de consiliere individuala. Recomandari cu privire la metodele de ingrijire a pielii propuse de specialisti vor putea fi accesate permanent pe site-ul clubului www.dermocityclub.ro (spatiul in care oricine poate deveni membru al noii comunitati).

Clubul Dermoconsumatorilor este un program pe termen lung, de informare si consiliere de specialitate a consumatorilor de dermatocosmetice privind: problemele dermatologice, cauzele lor, modalitatile de preventie si tratament.
Membrii clubului vor avea ocazia sa se cunoasca, sa se informeze si sa testeze produse dermatocosmetice in cadrul intalnirilor periodice ce se vor organiza o data la 3 luni in marile orase ale tarii. In cadrul acestor intalniri, membrii  vor putea discuta atat cu medici dermatologi cat si cu farmacisti specialisti.

Pentru a deveni membru in aceasta comunitate trebuie sa achizitionezi produse dermatocosmetice din farmaciile City Pharma in valoare de 50 ron si sa fii posesoarea unui card de fidelitate City Plus/Gify Club.
Apoi este necesara completarea  formularului de inscriere de pe site.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod