Un nou centru de dializa la Sibiu

Sibienii pot sa beneficieze gratuit de dializa si o masa adecvata regimului igieno-dietetic in cadrul noului centru de dializa deschis la Sibiu.
Centrul de Dializa "Nefromed Dialysis Centers Sibiu" are o capacitate de 200 de pacienti, fiind o investitie de aproximativ 3 milioane de euro. La nivelul centrului, o echipa prestigioasa de medici efectueaza hemodializa si dializa peritoneala in sistem ambulator. Clinica asigura transportul pacientilor de la domiciliu de trei ori pe saptamana, iar costul tratamentului este decontat in totalitate de catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Pe langa tratament si transport, pacientii beneficiaza si de o masa adecvata regimului igieno-dietetic, pe care trebuie sa-l urmeze cei care sufera de afectiuni renale cronice.

"Deschiderea acestui centru la Sibiu, face parte din strategia noastra de dezvoltare pe segmentul serviciilor de dializa.
Ne-am propus sa continuam extinderea prezentei Nefromed Dialysis Centers la nivel national, astfel incat cat mai multi pacienti romani sa aiba acces la servicii medicale la standarde europene", a declarat Anca Petca, Presedinte Euromedic Romania.

Centrul de Dializa "Nefromed Dialysis Centers Sibiu", localizat in strada Morilor, numarul 8 este cel de-al patrulea deschis de Nefromed Dialysis Centers pe piata serviciilor de dializa din Romania. Alte trei centre se afla in Cluj, Alba -Iulia si Barlad.
In ultimii ani s-au inregistrat o crestere a numarului de boli care duc la insuficienta renala cronica. Astfel, diabetul si hipertensiunea au determinat o crestere de 7% a nevoii de dializa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod