Tratament eficient impotriva durerilor lombare

Sedentarismul, obezitatea, precum si pozitia necorespunzatoare pe scaunul de la birou sau din masina sunt principalii factori raspunzatori de aparitia durerilor lombare.
Un procent important din populatia mondiala se confrunta cu durerile de spate, care pot aparea accidental sau pot fi rezultatul unui proces lent, mai indelungat. O pozitie incorecta mareste efortul muschilor spatelui si presiunea asupra discurilor vertebrelor, acest lucru daunand spatelui chiar mai mult decat statul in picioare.

Un tratament eficient impotriva durerilor lombare este Mydocalm, un miorelaxant cu actiune centrala fara efect sedativ. Datorita proprietatilor sale, Mydocalm actioneaza asupra spasmului muscular si a durerii, relaxand musculatura, fara a avea insa un efect sedativ, fiind astfel indicat mai ales persoanelor active.


Studiile efectuate de-a lungul a 30 de ani pe un esantion foarte mare de pacienti au evidentiat rapiditatea recuperarii in urma acestui tratament, o eficacitate superioara, precum si prevenirea cronicizarii acestor afectiuni in cazul in care tratamentul este inceput in faza incipienta a bolii.  

In acelasi timp, tratamentul cu Mydocalm prezinta o eficacitate dovedita in combaterea cresterii patologice a tonusului musculaturii striate scheletice.

Pret: MYDOCALM® cpr 150 mg, X30 PAM = 10.31 RON, MYDOCALM® cpr 50 mg, X30 PAM = 5.53 RON, MYDOCALM® inj, x5 PAM = 5.23 RON
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • radu simona pe 4 Apr 2008, 13:32
    Dureri lombare

    Intr-adevar mydocalm este un med foarte eficient eu il folosesc deoarece am o discopatie lombara. Recomand tuturor celor care se congrunta cu asemenea pb.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod