Suplimente care imbunatatesc tranzitul digestiv

Carbon Plus Diet, Extra Digest si Bioferment sunt suplimente alimentare naturale. Realizate pe baza extractelor din plante, produsele contin nutrienti si vitamine necesare aducerii unui aport important organismului in efortul de mentinere a unei stari generale de bine si a siluetei.
Carbon Plus Diet are efect anti-balonare si reechilibreaza flora intestinala (care poate fi compromisa printr-o alimentatie neechilibrata) prin continutul sau de carbune vegetal, fenicul, musetel, complex de vitamine B1, B2 si B6 si Lactobacilius sporogenes. O cutie contine 36 de capsule.

Extra Digest are un efect important asupra imbunatatirii tranzitului digestiv si a asimilarii de substante nutritive. In acelasi timp, Extra Digest reduce cefaleea si somnolenta prin continutul sau bogat in vitamine si nutrienti.
Pentru a putea fi folosit in siguranta si de catre persoanele cu un organism sensibil, produsul nu contine lactoza. O cutie contine 36 de capsule.

Bioferment are o actiune integrala multipla asupra organismului, echilibreaza flora intestinala si nivelul lipidelor si imbunatateste asimilarea substantelor nutritive prin continutul sau bogat in fibre vegetale, fermenti naturali, vitamine si Lactobacilius sporogenes. O cutie contine 24 de capsule. Toate aceste produse pot fi gasite exclusiv in farmacii.

Preocuparea pentru sanatate, precum si obtinerea si mentinerea siluetei castiga din ce in ce mai mult teren in Romania, mai ales in perioada verii.
In primul rand, este esential sa ai un ritm de viata sanatos si o alimentatie corecta. Pe langa toate acestea, un ajutor important il primesti de la suplimentele alimentare naturale care te ajuta sa iti reglezi metabolismului si tranzitului intestinal
,” spune Mihnea Raducu, Brand Manager Mediplus.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod