Sambata ajutam persoanele cu boli incurabile

Facebook Twitter Comenteaza
Sambata ajutam persoanele cu boli incurabile

Vino si tu sambata, 24 Aprilie, in Piata Universitatii la fantani, ora 11: 00 ca sa ajutam persoanele cu boli incurabile sa aiba parte de timp fara durere.

 

De ce "Timp fara durere"? Pentru ca durerea este cea care impiedica bolnavul incurabil sa relationeze normal cu cei din jurul sau, cu alte cuvinte sa se bucure de viata. La Hospice Casa Sperantei bolnavii au parte de timp fara durere. Evenimentul face parte din campania 2% prin care orice salariat poate dirija acest procent din impozitul salarial, de la stat catre o fundatie non-profit.



Alaturi de suporteri inimosi precum artistii Felicia Filip, Dragos Bucur, Cristian Mihailescu, Dana Nalbaru, Alex Vasilache si Gianina Corondan fiecare dintre voi poate darui timp fara durere bolnavilor incurabili ingrijiti de Fundatia Hospice Casa Sperantei.

Fiecare participant la eveniment va primi pungute cu nisip pe care sa le toarne intr-un gest simbolic in clepsidra special amenajata si va deveni hot de timp. Voluntarii si personalul fundatiei vor oferi informatii utile despre serviciile de ingrijire oferite gratuit catre populatie, iar personalitatile implicate vor povesti despre experienta lor in relatia cu fundatia.


Intaiul Hot de Timp a fost ... Dragos Bucur
"Durerea si boala le induram de cele mai multe ori singuri, dar ajutorul sta in puterea tuturor. Trebuie doar sa ne dorim asta. Exista oameni care au nevoie de suport moral, fizic si financiar, si cei care pot oferi acest ajutor nu ar trebui sa stea pe ganduri!", spune Dragos Bucur.

Evenimente similare vor avea loc duminica 25 aprilie in Baneasa Shopping City si in weekend-urile urmatoare in parcurile Cismigiu si Herastrau.


Fundatia Hospice Casa Sperantei asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa in judetul Brasov si in Bucuresti, pentru copii cu cancer, leucemie, distrofii neuro-musculare, malformatii congenitale dar si pentru adulti cu boli oncologice.
Peste 1000 de pacienti sunt ingrijiti la Casa Sperantei in fiecare an.
 


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod