S-a inventat faina care nu ingrasa!

Dr. Gabriela Man a inventat o serie de mixuri dietetice de faina, bazate pe indicii glicemici, din care se pot fabrica o multime de produse alimentare pentru supraponderali si pentru cei care doresc sa adopte un stil de viata sanatos. Astfel, cu ajutorul acestor mixuri pot fi pregatite: paine, snitel, pizza, torturi, cozonac, chiftele, sarmale etc, care nu ingrasa.
Produsele vor fi disponibile in curand pe piata sub numele "Slabesti mancand", iar din 16 decembrie, doritorii le pot comanda on line, la adresa slabestimancand.ro.
    
"Slabesti mancand inseamna o serie de produse care promoveaza un stil de viata sanatos pentru cei care doresc sa slabeasca, pentru supraponderali sau pentru cei care isi doresc sa se mentina in forma. Avantajele celor care adopta acest stil de viata sunt ca se mentin in forma mancand gustos, pe saturate si in acelasi timp sanatos", a declarat dr.
Gabriela Man, inventatoarea acestui mix.



Avantajele regimului bazat pe mixul "Slabesti mancand"

1. Regimul nu implica restrictii din punct de vedere al aportului caloric - nu exista riscul adaptarii metabolice. Greutatea obtinuta in etapele de slabire si diversificare se mentine fara eforturi!

2. Permite o viata fara frustrarile inerente altor tipuri de regim (hipocaloric, disociat) - in acest tip de regim se poate gati orice tip de preparat, cu mici exceptii (de ex. nu exista deocamdata inlocuitor echivalent pentru cartofii prajiti sau copti).
Se pot gati snitele, fripturi, pizza, prajituri cu crema, torturi, cozonac, placinte cu diverse umpluturi, chiftele, sarmale etc.

3. Creste energia organismului pe parcursul intregii zile - nu se mai produc hipoglicemiile repetate din alimentatia bogata in amidon si zahar, ceea ce conduce la optimizarea nivelului energetic. Fara acele hipoglicemii dispar: somnolenta de dupa masa, iritabilitatea, poftele diverse etc.

4. Se normalizeaza constantele metabolismului glucidic si lipidic - vom fi mult mai sanatosi! Se normalizeaza trigliceridele sanguine, colesterolul, glicemia.
Evident, nu mai prezentam riscul de a face diabet zaharat, ateroscleroza, infarct cardiac, accident vascular etc.

5. Este un regim pentru intreaga familie: este mai mult decat benefic sa scoti din alimentatie alimentele rafinate, amidonul, zaharul, sa reduci consumul de grasimi saturate. Fiind regim de intretinere, greutatea se mentine constanta la cei din familie care nu au probleme in acest sens.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 13:10
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

  • adela pe 19 Dec 2008, 11:23
    Slabesti mancand

    Buna ziua, Ma bucur sa aud ca va aparea in sfarsit pe piata aceasta faina. Tin regimul bazat pe indicii glicemici cam de 3 ani (am slabit 20 kg si acum sunt in faza de mentinere), regim care a devenit un regim de viata si intentionez sa continui sa mananc in modul acesta, iar aceasta faina este minunata pentru o alimentatie sanatoasa.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod