Mos Craciun vine si la Casa de Copii Fair Play din Constanta

Mos Craciun a venit la City Park Mall cu daruri pentru copiii de la Fair Play. Acestia au primit imbracaminte, manusi, fulare si sepci, adecvate pentru sezonul rece, dar si caiete, jucarii, albume foto si tort de inghetata.
"Cei 50 de copii de la Casa de Copii Fair Play au fost invitatii nostri speciali, ca si anul trecut, cand am pregatit pentru ei o serbare speciala cu ocazia Craciunului. Evenimentul de Craciun din acest an este doar o continuare a sprijinului constant oferit de City Park Mall si concretizat pana acum intr-o donatie substantiala de 50.000 RON, pentru constructia viitoarei cantine, precum si in atragerea altor companii ce au facut diferite donatii de mobilier si imbracaminte pentru copii, a caror valoare totala se ridica la cateva zeci de mii de RON", a declarat Meir Maor, Directorul General al City Park Mall.

Toata luna decembrie, acesti copii beneficiaza de o multime de activitati distractive pregatite special pentru ei: ture cu masinuta, salt cu Bungee Trambulina, distractie cu laser tag.


Casa de Copii Fair Play are in sistem rezidential 98 de copii si tineri cu varste intre 5 si 22 de ani. Asociatia are in grija, in total, circa 300 de persoane: copii orfani, copii abandonati, copii cu probleme familiale sau care provin din familii dezmembrate, dar si circa 200 de batrani, pensionari, care beneficiaza zilnic de mese calde sau pachete cu alimente. In prezent, in Casa de Copii Fair Play se afla copii provenind din Constanta si zonele limitrofe: Mangalia, Basarabi, Navodari, Mihail Kogalniceanu etc.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod