Prima incaltaminte fiziologica din lume

Masai Barefoot Technology a lasant astazi in Bucuresti prima incaltaminte fiziologica din lume, care are efecte pozitiv asupra intregului organism. Acest tip de incaltaminte, imbunatateste postura, creste activitatea musculara, fiind, astfel recomandata, in dureri de spate, dureri artrozice, varice sau monturi.
MBT este singura optiune sanatoasa atat pentru mers, cat si pentru stat in picioare pe suprafete netede si dure.

Beneficiind de o tehnologie unica, conceputa si dezvoltata de specialisti si cercetatori elvetieni, MBT imbunatateste postura, reduce sarcina de presiune asupra articulatiilor, creste activitatea musculara, fortifica intregul aparat locomotor si de asemenea contribuie la arderea caloriilor si la regenerarea muschilor.

Incaltamintea fiziologica este recomandata pentru dureri de spate si coloana (scolioza, spondiloza, hernie de disc), dureri artrozice, dar si in situatii de malformatie ale piciorului (platfus, monturi) sau varice.
De asemenea, acest tip de incaltaminte sunt un mijloc de tonifiere a organismului.

In lumea moderna, talpa dreapta si solul dur forteaza o stabilitate care duce treptat la atrofierea muschilor cu functii esentiale si la aparitia a numeroase afectiuni musculoscheletale (dureri de spate, genunchi si picioare). De aceea, in urma cercetarilor si studiilor initiate de inginerul elvetian, Karl Müller, a fost dezvoltata o constructie unica a talpii, bazata pe nucleul "Masai Sensor" care reprezinta esenta MBT si care recreeaza conditiile de mers similare pasirii pe terenuri inegale chiar si pe solul dur si neted.


Talpa MBT pastreaza miscarea naturala de rulare, creeaza o instabilitate sub picioare ce trebuie compensata prin activitate musculara sporita, permitand astfel corpului sa umble in mod natural si sa beneficieze de efectele stimulatoare favorabile asupra aparatului locomotor si a intregului organism.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod