O noua sala de fitness pentru sanatatea ta

Pasionatii de fitness au un nou centru unde se pot antrena. Sala National Fitness Center, aflata in cadrul stadionului din parcul cu platani, s-a lansat oficial miercuri, 11 octombrie. Luiza Bucur, cea care a avut ideea deschiderii acestei sali, a oferit invitatilor o demonstratie de fitness alaturi de trei vedete: Mihaela Cernea de la Class, Diana de la Pops si Cristina Teodorescu

Fiind specialist in elaborarea programelor de fitness si nutritie, Luiza Bucur a precizat dupa scurta demonstratie ca reusita in a te simti si a fi in forma consta in combinarea antrenamentelor fizice personalizate cu o dieta adecvata.
In acest sens, Luiza a creat retete speciale pentru clientii National Fitness, care vor putea fi degustate la restaurantul clubului, "Casa di calcio". Centrul ofera numeroase variante de a te antrena. Programele Superfit au ca scop antrenarea intregului organism si sunt mai mult decat un program de fitness sau aerobic clasic. Ele combina elemente de tae-bo, pilates, aerobic, fitness, stretching si au ca scop imbunatatirea tuturor calitatilor fizice: forta, viteza, rezistenta, mobilitate, coordonare, echilibru si indemanare.
Programele cu antrenor personal vizeaza problemele specifice fiecarui client si stabilirea unui program de lucru personalizat. Dupa fiecare antrenament, pentru a se relaxa, clientii vor mai putea opta pentru masaj, sauna si jacuzzi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod