O noua clinica Sanador in Bucuresti

Compania Sanador a inaugurat pe 15 februarie o noua clinica privata care asigura servicii medicale complete la standardele europene. Pentru constructia si dotarea clinicii situate in Str Dr Dimitrie Sergiu 26-28 s-au investit 6 milioane euro

Atat pentru persoanele fizice cat si pentru companii, in cadrul clinicii se efctueaza pe langa consultatii si analize medicale, explorari imagistice printre care RMN, CT, mamografie, osteodensitometrie, radiologie dentara. Sanador dispune de 30 de masini si ambulante destinate urgentelor, consultatiilor si analizelor care se pot efectua la domiciliul solicitantului.
Fisele medicale si rezultatele analizelor sunt stocate intr-un sistem informatizat, de unde pot fi comunicate prin mail pacientilor, chiar dupa mai mult timp de la realizarea lor. Pacientii vor primi un raport medical scris dupa fiecare consultatie. Compania Sanador a fost infintata in 2001, iar in prezent detine 2 clinici, un laborator si rezerve medicale private in Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marie pe 25 Iun 2010, 19:56
    prostata

    va rog sa-mi spuneti, daca e posibil, numele unei clinici si un nr de telefon, unde se fac analize pentru prostata??!!! sotul meu are niste probleme si e disperat...

    1
    0

  • aurel pe 6 Mai 2010, 19:14
    informare

    cum pot ajunge mai exact la clinica sanador care este traseul mai exact.va multumesc

    5
    0

  • chireadrian pe 12 Mar 2010, 16:42
    Si..completarea..

    Sa mai fac cateva mentiuni..initial am sunat la Call Centerul lor, una inteligenta Cristina Cutare, desi am sunat de doua ori , mi-a repetat ca analizele pentru copil sunt gratuite, Pana la urma le-am platit doua milioane pt 2 analize ..ce sa fac...ajuns akolo nu am mai stat sa intep copilul aici pt o analiza si in alta parte pentru alta analiza sau sa ma plimb cu eprubeta de sange prin oras, Dar stupoare..desi am intrebat de 3 ori daka analiza respectiva o fac si pt copii (trebuiesc niste kit uri mai precise) acestia mi-au conf irmat cu zambetul pe buze. Of ..si cand am luat analiza erau pe ea doar parametrii pt barbati si femei la menopauza!!!! de copii nu scria nimika!!! Sa inebunesc...la un pas sa nu le scutur pe retardele alea cand stii ca ai nevoie de niste rezultate precise!! Tragand linie..am ajuns la concluzia ca aceste practici se fac in complicitate cu sefii cei mici..nu stiu de cei mari ..dar o sa ii informez si pe ei in scris sa vedem ce raspuns au...pana la urma tre sa raspunda daka nu mie altora abilitati! Stiu ca unii spun ca sunt naiv dar lasati comoditatea si va sfatuiesc si pe voi cei care intampinati asemenea probleme sa nu va resemnati. Cat timp va poate lua sa scrieti trei randuri !?!

    0
    0

  • chireadrian pe 12 Mar 2010, 16:41
    Da girls dar nu ati patit ce am patit io la sediul din Victoriei!

    O serie de experiente neplacute intr-un interval de timp scurt am avut si io cu SANADOR. In primul rand am observat o practica a acestor clinici private. Daka ai trimitere de la medic specialist pentru analize nu platesti ca asigurat CASMB. Cu conditia sa aiba fonduri. Ce credeti ca fac ei?? Daka ai mai multe analize de facut ti-o face gratuit pe cea mai ieftina iar pe restul iti ia cascavalul!! Asta ca sa iti prinda analiza!! Apoi iti ia banu si de la casa de asigurari...DECI..decont dublu!!! Am patit-o cu fiul meu! Dar nu-i iert...o sa le fac sesizari peste tot..de la minister, casa , ANPC.. garda financiara si mai vad io unde se mai incadreaza...asta nu e nimika...i-am facut fiului meu un rmn akolo la dr.narcis...in afara faptului ca rezultatul suna ceva de genul:"se pare ca exista...sugereaza ca ar exista..." adika nimka concret si sigur..te lasa in aer..si in panica..adika am dat 5 milioane degeaba pe rmn ul ala doar ca sa faca supozitii....apoi nu mi-a dat nici cd-ul....cica se plateste separat...am platit separat 30 de roni dar pe bon scria "consultatie medicala" deci HOTI...nu mai zic ca m-am dus de trei ori si, desi platit, a trebuit sa fac scandal...ca sa intru in posesia lui. CONCLUZIA: asta e Romania, fie la stat fie la privat, suntem o natie de ...2 lei plina de amatori! Si akum ma apuc de scris sa le fac hartii ca altfel nu se poate cu astia!!! Asta in speranta ca vor lua totusi atitudine fata de alti pacienti! Toate cele bune!

    0
    0

  • elena tapirlan rm valcea pe 7 Apr 2008, 09:25
    Foarte buni

    Eu am fost la toate cele trei clinici de pe strazile DECEBAL VICTORIEI SI D PROC si nu am avut prb cu programarile, am fost tratata f bine de tot personalul din toate cele trei clinici si f multumita ca la valcea nu se stie cu ce se mananca respectul am fost pacienta domnisoarei doctor Dragu Teodor. Asa fete ca la buc nu am mai vazut ca noi la RM Valcea, avem niste imputiti de doctori dobitoci cum nu am vazut decand mama ma facut. Acuma o sa merg iarasi la dm Dragu Teodora ca nu am urmat tratamentul cum trebuie si am nevoie iarasi de dumneaei sunt niste pers care stiu sa iti aline sufletul care te ung la inima la fel cum te trateaza sunt incantatoare. Am avut peste 20 de drumuri de facut la sanador pt mai multe investigatii pt a ramane insarcinata dar nu am fost niciodata dezamagita nici de programari nici de comportament. Le pup pe toate domnisoarele si doamnele de la toate aceste trei clinici sa le dea D-zeu sanatate si multa fericire.

    0
    1

  • cruciu ana pe 4 Feb 2008, 10:18
    Neseriozitate

    In mesajul anterior era vorba de clinica din bd-ul Decebal, unde nu pentru prima oara mi se intampla acest lucru. Am scris aici pentru ca nu stiu unde sa scriu in alta parte.

    0
    0

  • cruciu ana pe 4 Feb 2008, 09:38
    Neseriozitate

    Mi se face programare, bat drumul pana la clinica ca sa las niste milioane bune acolo, ma invoiesc de la serviciu, cheltuiesc bani pe transport si acolo surpriza programarea nu mai este valabila!!!!! Puteau sa ma anunte pentru ca numarul de telefon exista in fisa. Bataie de joc si nimic mai mult.

    0
    0

  • sorescu niculaie pe 22 Ian 2008, 08:27
    Dezamagire

    Total dezamagit de serviciile acestei clinici.

    0
    0

  • Popa Iuliana pe 17 Oct 2007, 09:59

    doresc un nr de tf pt contact policlinica sanador nr meu 0727862514

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod